Stiže PRINOVA

Širi se obitelj: Premijer Andrej Plenković postat će tata treći put

01.02.2022 u 12:31

Bionic
Reading

Hrvatski premijer Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać Plenković u sretnom su iščekivanju prinove

Supruga hrvatskog premijera Ana Maslać Plenković trudna je treći put i trenutno je u trećem tromjesečju trudnoće.

'S obzirom na velik interes javnosti i medija, možemo potvrditi informaciju koja je danas objavljena da će predsjednik Vlade Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać-Plenković po treći put postati roditelji. Uz dječaka Maria (7) i djevojčicu Milu (4), obitelj se iznimno raduje skorom dolasku trećeg djeteta. Gospođa Maslać-Plenković osjeća se dobro te je trenutno u trećem tromjesečju trudnoće. Premijer Plenković zajedno sa suprugom Anom i dosad je čuvao privatnost svoje obitelji te, uz zahvale na lijepim željama, cijenimo razumijevanje medija i javnosti u pogledu daljnjeg poštivanja privatnosti njihove djece', službeno je potvrđeno iz Vladinog ureda.

Ana Maslać Plenković i Andrej Plenković Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Dobro je poznato to da premijer čuva privatnost svoje obitelji, koja mu je na prvom mjestu, a supruga, inače diplomirana pravnica iz Dubrovnika i šefica Službe za pravne poslove i ljudske potencijale u Hrvatskom saboru, vrlo se rijetko pojavljuje u javnosti.

Inače, Ana Maslać i Andrej Plenković upoznali su se upravo u Hrvatskom saboru preko zajedničkih poznanika, a vjenčali su se sredinom listopada 2014. godine u njezinu rodnom gradu Dubrovniku. Samo dva mjeseca nakon vjenčanja, na njezin 35. rođendan, postali su roditelji malenog Marija, a dobio je ime po ocu Andreja Plenkovića.