OVO MORATE POGLEDATI

Najnoviji filmski hitovi stigli su u najdražu vam kućnu videoteku, a evo što je u ponudi

06.05.2020 u 17:21

Bionic
Reading

Nove filmske poslastice čekaju vas u MAXtv videoteci. Bilo da ste ljubitelji antijunakinja, poput Harley Quinn u ‘Birds of Prey’, ne možete odoljeti zgodnom Matthewu McConaugheyju u ‘Gospodi’ ili savršenoj glumi oskarovke Helen Mirren u ‘Savršenoj laži’, zasigurno ćete pronaći nešto za sebe za uživanje u ovim proljetnim večerima

U MAXtv videoteku stigao je i novi filmski hit. Riječ je o dugoiščekivanom i napetom trileru ’Savršena laž’ u kojoj su svoje glumačke sposobnosti još jednom pokazali slavna Oskarovka Helen Mirren i Ian McKellen. Riječ je o napetoj i pomalo provokativnoj priči o čovjeku koji je lagao cijeli svoj život i ženi koja će ga na kraju suočiti s pravom istinom o sebi.

Savršena laž | Trailer #1 | 2019 Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Profesionalni prevarant Roy Courtnay (Ian McKellen) odlučio je pronaći bogatiju stariju ženu kojoj bi prevarom oduzeo svu životnu ušteđevinu i ne može vjerovati koliko sreće ima kada putem interneta upozna dobrostojeću udovicu Betty McLeish (Helen Mirren). Uvjeren da će njegov prevarantski plan i ovoga puta biti uspješan, Roy se uživio u svoju novu ulogu. No sve to ima i svoju cijenu…

Ono što je posebno oduševilo sve ljubitelje DC-jevog univerzuma, dolazak je Harley Quinn u MAXtv videoteku. Ovu antijunakinju, koju je utjelovila neponovljiva Margot Robbie, već smo imali priike gledati u filmu ‘Suicide Squad’, no ovoga puta ona na male ekrane stiže u pratnji svoje novooformljene grupe heroina i negativki i to bez - Jokera.

‘Birds of Prey’ uvrnuta je priča koju na svoj način priča sama Harley Quinn, a koja skače u pomoć mladoj djevojci Cassandri Cain (Ella Jay Basco) koju su na pik uzeli narcisoidni negativac iz Gothama, Roman Sionis, i njegova revna desna ruka Zsasz.

Birds of Prey - trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Ako to nije ono što tražite, možda će vas oduševiti informacija da je u MAXtv videoteku stigao novi film Clinta Eastwooda ‘Slučaj Richarda Jewella’ koji je snimljen po stvarnim događajima koji su se odvili tijekom Olimpijskih igara u Atlanti 1996. godine. Ukoliko vam je taj događaj u magli, uz ovaj film prisjetit ćete se trenutka kada je u Centennial parku, tijekom koncerta benda Jack Mack and the Heart Attack, eksplodirala bomba i usmrtila dvoje ljudi.

Više od stotinu ljudi bilo je ozlijeđeno, a tragedija bi bila još i veća da bombu skrivenu u ruksaku nije primjetio zaštitar Richard Jewell (Paul Walter Hauser) koji je potom alarmirao policiju i pomogao evakuirati ljude iz neposredne blizine. No, izgleda da nije sve kako se čini, jer je ‘zaštitar heroj’ preko noći postao žrtva medijskog linča, ali i istrage u kojoj ga se teretilo kao glavnog osumnjičenika, a njegov profil - usamljenika koji živi s majkom - savršeno je odgovarao profilu bombaša ubojice. Richard Jewell je u konačnici oslobođen svih sumnji, ali tek nakon što su mu mediji i FBI-a doslovce uništili život.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Ukoliko vam i dan danas filmovi ‘Zdrpi i zbriši’ i ‘Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške’ i dalje stoje na popisu najboljih filmova svih vremena, onda posljednje djelo britanskog redatelja Guya Ritchieja ne smijete propustiti. Riječ je naravo o sofisticiranoj akcijskoj komediji ‘Gospoda’, koja u glavnim ulogama ima i najveće filmske zvijezde - Matthewa McConaugheyja, Charlija Hunnama, Jeremyja Stronga, Colina Farrella i Hugh Granta…

Priča posljednjeg remek djela Guya Rithcieja, koje možete potražiti u MAXtv videoteci, prati američkog iseljenika Mickeyja Pearsona (Matthew McConaughey) koji je u Londonu, zahvaljujući preprodaji marihuane, izgradio vrlo profitabilno narko-carstvo. Kada se pročuje kako on želi prodati svoj biznis, niz slikovitih kriminalaca pokrenut će lavinu spletki, zavjera, podmićivanja i ucjenjivanja u nadi kako će mu uspjeti preoteti njegov teritorij. I ovaj film, baš kao i ostali s potpisom Guya Ritchieja, prepuni su nepredvidivih prevrata, koji su ovdje dodatno naglašeni dodjeljivanjem uloga glumcima koje su inače sušta suprotnost onima koje obično dobijaju.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Kako bi na svoje došli i oni najmlađi, u MAXtv videoteci krije se i najnoviji sinkronizirani animirani film - ‘Polarna avantura’. Priča prati arktičku lisicu Swiftyja koji radi u poštanskoj službi, ali sanja o tome da jednog dana postane Top Dog - arktički haski kurir. Kako bi dokazao da je itekako spreman za tu ulogu, tajno zapovijeda isporuku paketa na tajnastvenu lokaciju, a na putu prema tamo naleti na nepoznatu tvrđavu u kojoj se suočava sa zlobnim genijem Ottom Von Walrusom. Swifty ubrzo otkriva kako Van Walrus ima plan otopiti polarne ledene kape i poplaviti svijet kako bi njime zavladao, stoga lisica postaje pravi junak koji spašava svijet. Zahvaljujući glasovima Rakana Rushaidata, Aleksandra Cvjetkovića, Bojana Navojeca, Nine Kraljić i Jasne Bilušić, najmlađi će u jednom dahu pogledati ovu animiranu avanturu.

Polarna avantura - trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Još jedan film nastao po istinitom događaju, prati slučaj Roberta Bilotta (Mark Ruffalo) protiv korporacije za proizvodnju kemijskih proizvoda DuPont, nakon što su onečistili grad nereguliranim kemikalijama. Riječ je naravno o trileru ‘Mutne vode’, kojeg također možete pronaći u MAXtv videoteci, a kojeg ćete pogledati sa zanimanjem, jer je riječ o nečemu što se može bilo kada i bilo gdje dogoditi.

Robert Bilott bio je ugledni korporacijski odvjetnik koji je svoju karijeru posvetio zastupanju velikih tvrtki kemijske industrije, no sve se mijenja jednog dana kada mu u ured dolazi čovjek, noseći kutije prepune dokaza, tvrdeći kako je čitav jedan grad zagađen kemijskim nusproduktima. Iako isprva ne želi prihvatiti slučaj, Bilott se uputi u taj grad, koji je ujedno grad u kojem je i sam odrastao, i počinje istragu, a potom i podiže tužbu protiv jedne od najvećih američkih kompanija kako bi dokazao da su punih 40 godina tajili informacije o trovanju pitke vode. Sam protiv svih odvjetnik pokušava dokazati istinu…

Mutne vode - trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Ljubitelji ste horora i već dugo niste pogledali dobar film? Možda da probate s novim hitom u MAXtv videoteci. Riječ je o filmu ‘Opsjednutost’, odnosno ‘The Turning’, u kojem glavne uloge imaju Mackenzie Davis, Finn Wolfhard i Brooklynn Prince. Priča prati dolazak nove dadilje Kate na seosko imanje u Maineu kako bi čuvala Flori i Mileasa, djecu koja su nedavno ostala siročad.

Ne prolazi dugo, a dadilja uviđa kako je ponašanje djece pomalo neobično, kao i da se u kući događaju čudne pojave. Nakon što Kate otiđe u zabranjeni dio kuće i probudi mračne sile koje opsjednu djecu, kreće njezina borba kako bi spasila vlastiti život. Hoće li joj to i uspjeti?

Opsjednutost - trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Još jedan horor film u MAXtv videoteci je i ‘Mary’, film iz 2019. kojeg je prema scenariju Anthonyja Jaswinskog režirao Michael Goi. Ono što bi vas moglo ‘kupiti’ činjenica je da u njemu glumi i dobroznani holivudski glumac Gary Oldman, kao i glumica Jennifer Esposito.

Radnja filma prati Davida i Saru koji se, kako bi se izvukli iz financijskih problema, odluče pokrenuti vlastiti biznis - iznajmljivat će brodove. Nakon što na jednoj aukciji vide staru jahtu koja se prodaje po iznimno nisko cijeni, oni u njoj vide savršenu priliu. No, tek kada se nađu s jahtom daleko na pučini, shvatit će da njihov novi brod skriva zastrašujuću tajnu.

Mary - trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

I za kraj, u mnoštvu novih filmova u MAXtv videoteci, mi vam predlažemo još jedan - ’21 most’, u kojem glavnu ulogu ima Chadwick Boseman, najpoznatiji po ulogama u blockbuster filmovima ‘Osvetnici’ i ‘Crna pantera’. U ovom napetom trileru, kojeg je režirao Brian Kirk najpoznatiji po serijalu ‘Igre prijestolja’, Boseman glumi policajca koji traga za ubojicama svojih kolega.

Radnja je smještena na Manhattanu i počinje se odvijati nakon pljačke koja je krenula u krivom smjeru i ostavila iza sebe osam mrtvih policajaca. Zbog novonastale situacije poduzimaju se ekstremne mjere kkao bi se ubojicama spriječilo da pobjegnu s Manhattana, pa vlasti zatvaraju svih 21 mostova kako bi spriječili ulaske i izlaske s otoka.

21 most -trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube