OLIVER I MARLI

Najnježniji trenuci Nives Ivanišević: Pokazala je kako se rodila ljubav

05.11.2018 u 09:42

Bionic
Reading

Da radijska voditeljica i supruga proslavljenog bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića proživljava najljepše trenutke svog života, vidljivo je iz sve češćih objava na društvenim mrežama. Otkad je postala mama, Nives Ivanišević ne može sakriti svoju sreću pa redovito pokazuje djeliće svojih intimnih trenutaka

Prije mjesec i pol postala je majka, a od tada svoje prijatelje na Instagramu voli razveseliti nekom fotografijom iz svakodnevnog života. Nives Ivanišević ovaj put je onom na kojoj su njen sinčić Oliver i pas Marli otkrila da je nakon poroda imala samo jednu brigu. Naime, prije rođenja sina Nives je veliku pažnju poklanjala svom kućnom ljubimcu pa se pribojavala hoće li kod njega možda proraditi ljubomora.

'Ovo mi je bilo najbitnije... da se moje dvije bebe zavole... iiiiii - rodila se ljubav', pohvalila se sretna mama.

Nivesine prijateljice Tamara Loos, Zlata Muck, Ana Herceg, Ana Gruica, Antonija Stupar Jurkin i Tatjana Jurić totalno su se raznježile, ali i brojni drugi pratitelji koji su oduševljeni najnovijom objavom zgodne radijske voditeljice.

Dječačić Oliver rodio se 7. rujna. Nives je to prvo dijete, dok Goran iz braka s Tatjanom Dragović ima sina Emanuela i kćer Amber Mariju.

  • +4
Nives Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL