NJEZIN CIJELI SVIJET

Nives Ivanišević dirljivom porukom pokazala koliko joj znači sin Oliver

24.10.2018 u 22:03

Bionic
Reading

Otkako je u rujnu rodila svoje prvo dijete, radijska i televizijska voditeljica Nives Ivanišević nebrojeno je puta pokazala koliko uživa u majčinstvu, a novom objavom na svom Instagramu lijepa supruga našeg proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića pokazala je koliko joj znači njihov sin Oliver

'Ono kad držiš cijeeeli svijet u rukama', napisala je Nives uz fotografiju na kojoj u naručju drži malenog Olivera i izazvala lavinu emocija kod svojih obožavatelja.

Oliver je na svijet došao u rujnu u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a novopečena majka nedavno je po prvi puta javno progovorila o tome kako se snašla u roditeljskoj ulozi.

'Super se osjećam kao majka. Zapravo nikad se bolje nisam osjećala. Svima ponavljam, jako sam sretna. Sve je na svome mjestu.', rekla je za tportal Nives na spektakularnoj modnoj reviji Elfs održanoj početkom mjeseca u Hrvatskom glazbenom zavodu u Zagrebu, kada je prvi put nakratko ostavila svoga Olivera.

Zgodna brineta brzo se nakon revije vratila kući i ubrzo na Instagramu pokazala kamo se tako žurila.

'Nikad nije bilo ljepše vratit se kući', napisala je Nives uz fotografiju na kojoj drži Olivera u rukama.

Javnost je diplomiranu ekonomisticu Nives Ivanišević najprije upoznala u sapunici 'Dolina sunca', zatim je počela dobivati televizijske angažmane, a usput je zavoljela i radio na kojem danas radi. Nives se prije dvije godine zaljubila u Gorana Ivaniševića, a par se u samo godini dana odvažio na zajednički život i osnivanje obitelji.

  • +3
Nives Čanović i Goran Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL