je li ili nije rodila

Kylie Jenner napokon se pojavila u javnosti: Svi se pitaju gdje je trudnički trbuh

26.01.2018 u 11:02

Bionic
Reading

Tjednima traju nagađanja oko trudnoće najmlađe članice najpoznatije reality obitelji na svijetu. Kylie Jenner nakon dugog izbivanja iz javnosti napokon je uočena, a pritom je svojim izgledom još više zbunila obožavatelje

Iako svjetski tabloidi ne prestaju pisati o tome kako najmlađa članica klana Kardashian, Kylie Jenner, očekuje dijete s reperom Travisom Scottom, sve se i dalje svodi na nagađanja, s obzirom da nijedna od sestara, kao ni njihova majka i menadžerica Kris Jenner, nije potvrdila da je Kylie trudna.

Međutim u prilog joj ne ide skrivanje od paparazza i javnosti proteklih devet mjeseci, čime samo potvrđuje sumnje kako je ipak u drugom stanju.

Ipak, ovaj tjedan nije uspjela pobjeći budnom oku fotoreportera koji samo čekaju na njezin izlazak.

  • +3
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uočena je u društvu majke i najbolje prijateljice na gradilištu u Los Angelesu. Široka crna odjeća koju je pritom nosila odradila je odličan posao jer je ponovno zbunila javnost.

Ispod njezine crne trenirke nije se nazirao ogroman trudnički trbuh koji su mnogi očekivali, pa mnogi nagađaju znači li to da je najmlađa članica reality obitelji već rodila dijete.

Podsjetimo, 20-godišnjakinja nije viđena od studenog prošle godine, kada je iz zraka snimljena moguća proslava trudnoće u njezinoj luksuznoj vili, a osim toga, svoje inače vrlo aktivne profile na društvenim mrežama itekako je zapostavila.

  • +15
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz to, na reklamnoj kampanji za modni brend Calvin Klein, gdje se našla sa svojim slavnim sestrama, kada su sve bile odjevene u donje rublje, jedino je Kylie suptilno skrivala svoj trbuh prekrivši ga dekicom.