TATA OD FORMATA

Najljepši trenutci: Janko Popović Volarić pohvalio se podrškom svog zgodnog sina Davida

04.06.2019 u 12:25

Bionic
Reading

Dvije sezone zaredom bio je član žirija emisije 'Supertalent', a iza poznatog glumca sada je i prvo voditeljsko iskustvo kojeg je odradio u showu 'Ples sa zvijezdama'. I Janko Popović Volarić poput poznatih natjecatelja imao je svog vjernog 'navijača'

Janko Popović Volarić Poznati hrvatski glumac Janko Popović Volarić ove godine je prihvatio novi izazov u svojoj karijeri. I to voditeljski u 'Plesu sa zvijezdama' gdje se i sam natjecao, a partnerica mu je bila Valentina Walme, koja je u ovoj sezoni plesala s novinarom Davorom Garićem. Vođenje mu je svakako išlo lakše jer je imao podršku svog 20-godišnjeg sina Davida. Osim što su u tandemu često u kinu, kazalištu ili na koncertima, sin ga je došao bodriti u studio Jadran filma.

'Ja sam na finalu ipak imao najboljeg navijača. Gospon Sin se udostojio pohoditi oca u uredu', poručio je Janko s fotografijom na kojoj pozira uz svog zgodnog nasljednika, na račun koje je zaradio mnoštvo komplimenata.

'Prije svega sam mu tata, a onda i prijatelj. Naravno da mu moram biti autoritet, ali i puštati ga da živi svoj život, jer više nije klinac, nego mladi čovjek sa svojim odlukama i odgovornostima. Mislim da imamo jako dobar odnos', izjavio je glumac ranije za tportal.

Podsjetimo, Janko je kao 18-godišnji mladić postao otac, a više puta je izjavio kako ga je sin postavio na 'prave tračnice' i dao njegovom životu ispravniji smjer.

  • +5
Fashion Guru - Janko Popović Volarić Izvor: Pixsell / Autor: Danijel Berkovic/PIXSELL