PONOSNA PARTNERICA

Najljepši doček u Zagrebu: Filip Hrgović nakon pobjedničkog meča požurio lijepoj supruzi u zagrljaj

09.12.2019 u 14:40

Bionic
Reading

Marinela Nakon što je u subotu u Saudijskoj Arabiji boksao je protiv deset godina starijeg Erica Moline i upisao desetu pobjedu spektakularnim nokautom, Filip Hrgović sa svojim se sportskim timom vratio u Zagreb. U zračnoj luci čekala ga je obitelj i supruga Marinela koju je oženio u srpnju

Suprugu našeg najboljeg boksača Filipa Hrgovića rijetko viđamo u javnosti, a kada se to i dogodi uvijek posebno blista. Lijepa Marinela koja se u srpnju udala za stasitog boksača, svog je dragog u ponedjeljak dočekala u zračnoj luci Franjo Tuđman u Zagrebu, kako bi mu prva uživo čestitala na još jednoj pobjedi u karijeri.

Filip je naime nevjerojatnim nokautom u subotu izborio pobjedu od Erica Moline i tako još jednom dokazao svoju snagu i moć.

  • +2
Filip i Marinela Hrgović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Marinela i Filip odrasli su u istom kvartu u Sesvetama, te su se tako i upoznali preko zajedničkih prijatelja. U vezi su prije braka bili pet godina, a onda su u srpnju organizirali glamurozno vjenčanje na kojem nije nedostajalo poznatih Hrvata.

'Marinela je cura iz Sesveta, studentica ekonomije i sportašica. Znamo se oduvijek, iz istog smo kvarta, a s vremenom smo se počeli dopisivati, nakon toga i izlaziti. I Marinela je pravi borac, uz studij radi u Plivi te igra odbojku u Dubravi, drugoligaškom klubu. Imam sreću što smo se našli, jer kao sportašica zna kakav mi je tempo pa ne inzistira na svojim željama nego se prilagođava mojim obavezama', rekao je jednom prilikom za 24sata.hr stasiti Hrgović.