PONOVNO U REALITYJU

Najbolje izvedbe Ave Karabatić

05.03.2013 u 15:01

Bionic
Reading

Nakon 'Farme' i 'Survivora' Avu Karabatić ponovno zovu u reality. Zvali su je, i ona kaže da ima što pokazati tamo te se veseli novom izazovu

'Volim izazove i adrenalin, živim za to! Nitko ne bi bio sretniji od mene kad bi me odabrali za kandidata. Meni nije problem prati zube pepelom. Dosta mi je ovog normalnog života', rekla je prije početka 'Survivora' Ava Karabatić koja iza sebe ima pregršt iskustva u reality emisijama za Večernji list.

Slično kaže za novi izazov koji se zove 'Celebrity Big Brother' i koji počinje u ožujku na televiziji B92, a trajat će mjesec dana.

Za svotu od 50.000 eura uskoro će se početi boriti Ava Karabatić, glumica Danica Maksimović, bivša pjevačica grupe 'Models' i dizajnerica Ivana Stamenković Sidni, pjevač Toni Montano te glumac Vladimir Petrović koji je glumio u 'Žikinoj dinastiji' te 'Ludim godinama'. Šestero natjecatelja mjesecima je bilo podvrgnuto testiranjima i posjećivalo psihologe, a producenti su naposljetku odabrali one za koje smatraju da će biti spremni pokazati se u pravom svjetlu pred kamerama.

Ava Karabatić prvo je okusila život na 'Farmi', zatim je doživjela svašta u 'Survivoru', dok sada uz izabrano društvo ide u regionalni 'Celebrity Big Brother'. Uvijek rado dodaje je i da su joj realityji idealna prilika da se zaljubi jer neće biti samo kandidati iz Hrvatske nego i iz Srbije.

Ava Karabatić poznata je po svojim nepromišljenim izjavama koje su zabavljale cijelu regiju.

Najpoznatija su njena gostovanja u Studiju 45 gdje je oduzela voditeljsku palicu Antoniji Mandić prilikom gostovanja.

Osim toga, Ava je uvijek dizala atmosferu gdje god se pojavila, a sličan scenarij se dogodio kad je na TV Pinku zaplesala na jednu vrlo vatrenu pjesmu . nna Severininu 'Italianu'. Ava se u jednom trenutku toliko opustila da su joj grudi 'ispale' iz dekoltirane haljine dok je plesala. Ava je izjavila kako, iako svi misle da ima takve 'ispade' namjerno, njoj se to uvijek događa sasvim slučajno.

Pogledajte najsimpatičniju izjavu Ave Karabatić u 'Survivoru' koja je ušla u povijest.