NOVA SERIJA

Najavnu pjesmu 'Ruže vjetrova' pjeva Bojan Jambrošić

26.08.2011 u 08:28

Bionic
Reading

Nova dramska serija 'Ruža vjetrova', koja s emitiranjem kreće 29. kolovoza od 20 sati na RTL Televiziji dobila je i svoju pjesmu, istog naziva 'Ruža vjetrova', a koju izvodi Bojan Jambrošić

Pjesmu je napisao i aranžirao skladatelj Ante Pecotić uz glazbenika Thomasa Burića kao aranžera orkestracije.

'Budući da sam ja Dalmatinac, a i nautičar amater, volim sve što je vezano uz more, pa kad su mi rekli da se serija zove 'Ruža vjetrova' te mi ispričali o čemu se radi, odlučio sam povezati svoje znanje s informacijama koje sam dobio. Ishod je pomalo filozofska pjesma o životu, jer upravo takav i jest život: vjetrovi te bacaju lijevo-desno', rekao je pjesnički nastrojen Ante Pecotić dodajući da je Bojan Jambrošić izvrstan izbor za otpjevati pjesmu.

'Velika mi je čast što sam odabran za izvođača naslovne pjesme! To je jedna ogromna prilika za mene da opet na neki način uđem u domove svih gledatelja RTL Televizije. Moram priznati da je Ante Pecotić napravio dobar posao. Tematika je pozitivno ljubavna, i baš sam se pronašao u njoj!' rekao je Bojan.

U novoj dramskoj seriji 'Ruža vjetrova', pratimo snažnu ljubavnu priču i sudbine triju različitih obitelji.
Okosnica serije je ljubavna priča dvoje mladih iz različitih podneblja i sasvim drukčijih obitelji. Djevojka je Ines Matošić, mlada i energična kći cijenjene splitske odvjetnice, a mladić je Marko Odak, nasljednik očevog poslovnog carstva, utemeljenog na sumnjivim ugovorima.

Priča počinje sudbinskim susretom na pustom otoku za vrijeme olujnog nevremena kada glavni junak Marko spasi život lijepoj Ines.

Mnogo spletki, neobjašnjivih roditeljskih postupaka kada su u pitanju djeca, ljubavni krahovi i prevare, političke i poslovne smicalice te prijateljstva koja se rađaju ili se gase, ući će u domove gledatelja i zagolicati maštu svima onima koji će se pronaći u nekom od likova već od 29. kolovoza u 20 sati.