SUZE I SMIJEH BUDUĆE MLADENKE

Na ruci jedne od naših najljepših misica sjaji se zaručnički prsten

19.06.2021 u 17:22

Bionic
Reading

Miss Universe Hrvatske Mia Pojatina, koja se za titulu najljpše žene svijeta borila u prosincu 2018. godine u Bangkoku, svome je dragom u petak rekla 'da'

Lijepa Novogradiščanka vijest o zarukama je podijelila putem Instagram Storyja, na kojemu je objavila video snimljen samo nekoliko trenutaka nakon što je dragom, koji ju je izgleda uspio iznenaditi s pitanjem, rekla 'da'.

Video je snimljen na uličnoj terasi ugostiteljskog objekta, a netko iz društva pozvao je našu bivšu misicu imenom, nakon čega je prišla i kroz suze i smijeh pokazala zaručnički prsten.

Video je 'okićen' smajlićem s tri srca i emotikonima dijamantnog prstena i velikog dijamanta.

Mia je na Instagram Storyju objavila i fotografiju svoje desne ruke čiji prstenjak krasi prsten s povećim dijamantom, a preko fotografije je stavila simbol beskonačnosti, ime svoga odabranika Filipa Žaje i dijamantni prsten.

Pored toga, napisala je i 'Petak, 19:27', pa je Filip, čini se, svoju voljenu zaprosio pred sam kraj utakmice Eura između Hrvatske i Češke.

Kad je u travnju 2018. godine Mia proglašena novom Miss Universe Hrvatske, mnogi su se složili kako je žiri, nakon dugo vremena, napokon odabrao pravu predstavnicu za svjetski izbor. Lijepa Mia bila je favorit mnogih, a postala je i Miss fotogeničnosti.

  • +2
Mia Pojatina Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

To joj nije bio prvi izbor ljepote jer je 2016. godine proglašena najljepšom hostesom ATP-a Umag.

Na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu Mia je diplomirala medicinsko-laboratorijsku dijagnostiku, a u trenutku kad je ponijela krunu Miss Universe Hrvatske, trenirala je odbojku i u slobodno vrijeme se bavila boksom i pjevala. Pored toga, svira i klavir.