KORANA UGRINA

Na premijeri nove hit predstave pažnju je privukla kći bivšeg glumačkog para

30.09.2023 u 22:46

  • +19

Premijera predstave 'Ništa im neće bit'

Izvor: Cropix / Autor: Lucija Ocko

Bionic
Reading

Nova predstava Kazališta Moruzgva naziva 'Ništa im neće bit’, donosi humorističan pogled na zamršen odnos dvoje ljudi, a s kojim će se mnogi od nas poistovjetiti, stoga ne čudi da su na premijeru pohrlile i neka dobro nam poznata lica glumačkog, televizijskog i estradnog svijeta

Večeras je u zagrebačkom kazalištu Vidra održana premijera predstave 'Ništa im neće bit’, Kazališta Moruzgva, u kojoj glume Ecija Ojdanić i Frano Mašković.

Predstava u fokus stavlja brak dvoje ljudi, koji se odlaskom njihove djece iz obiteljskog doma nalazi na prekretnici. Što se događa u i među ljudima nakon godina tišine? Jesu li vremenom stvorene spone dovoljne da bi održale odnos čiji su temelji dobrano poljuljani? Kako se vratiti na ono što je nekoć bilo - ako se to uopće može - ili se samo iznova mogu graditi neka nova poglavlja? I, u konačnici, bi li bio moguć ikakav početak, kad ne bi bilo ljubavi?

Ecija Ojdanić i Frano Mašković Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

A koja je zapravo dobitna formula došla su iz prve ruke provjeriti i brojna poznata lica - od voditeljice Nevene Rendeli Vejzović, preko Anđe Marić, glumice Ksenije Marinković i njezine nasljednice Korane Ugrine. A upravo je Korana, koju je Ksenija Marinković dobila u braku s kolegom Kristijanom Ugrinom, i sama krenula stopama svojih roditelja, pokazavši nevjerojatan talent, ali i ljepotu.