ZAIGRANI TENISAČ

Na objavu Novaka Đokovića reagirala je i Nives Ivanišević, jasno je i zašto

19.04.2024 u 21:13

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu najbolji tenisač svijeta Novak Đoković objavio je snimku koja nikoga nije ostavila ravnodušnom. Na njoj Nole uživa u igri sa svojim četveronožnim ljubimcem, zbog kojeg mu nije bio problem ni baciti se na koljena

'Who Let the Dogs Out', stihovi su istoimenog hita Baha Mana starog nevjerojatne 24 godine, a koji su se tako savršeno uklopili na novu objavu Novaka Đokovića da je on upravo njih iskoristio za opis videa kojeg je stavio.

Riječ je o snimci, nastaloj na travnjaku nepoznate lokacije, gdje se najbolji tenisač svijeta na koljenima sa svojim četveronožnim ljubimcem.

Odlično raspoložen Nole je uhvaćen u igri sa psom, koji skakuće oko njega, ali i po njemu, zbog čega tenisač se još glasnije smije.

ponosno se šepurio

Novak Đoković uživa na plaži i pokazuje mišiće

Pogledaj galeriju

Budući da je nakon te objave stavljena i ona njegove supruge Jelene Đoković, a koja je sastavljena od niza fotografija bijelog psića kojeg su očito svojedobno pronašli napuštenog i potom ga udomili, da se zaključiti da je riječ o istom psu.

JEDNA JE CHARLIZE

Novak Đoković u zagrljaju jedne od najljepših holivudskih glumica

Pogledaj galeriju

'Nisam sigurna jesmo li mi pronašli njega ili on nas. Na sreću, nitko od nas više nije izgubljen', napisala je Jelena Đoković.

Inače, Đokovićev video lajkala je i Nives Ivanišević, supruga donedavnog Đokovićevog trenera Gorana Ivaniševića, poznata ljubiteljica pasa, koja i sama već 13 godina ima samojeda Marlija.