značajna kolekcija

Motorističko izdanje Keanua Reevesa ne ostavlja nijednu ženu ravnodušnom, a njegova kolekcija motora zbilja je impresivna

24.12.2022 u 11:46

Bionic
Reading

Popularni glumac Keanu Reeves poznat je kao strastveni zaljubljenik u motore, a njegova kolekcija sadrži najpoznatije i najbolje modele u kojima zaista uživa. U bajkerskom izdanju i s crnim naočalama izgledao je kao da je došao s filmskog seta, što će razveseliti sve obožavateljice

Miljenik žena Keanu Reeves pokazao je svoju divlju stranu u motorističkom društvu nakon što je uživao u vožnji u Malibuu prije obavljanja božićne kupnje. Motoristički look sjajno mu stoji, što je još samo jedan razlog zbog kojih žene diljem svijeta lude za njim.

Popularni glumac veliki je ljubitelj motora te je vlasnik velike i značajne kolekcije ovih vozila na dva kotača.

U njegovoj garaži nalaze se najskuplji i najbolji primjerci, a 'skrbnik' je i jednog motora s filmskog seta - modela Ducati 998 iz filma 'Matrix Reloaded' u posebnoj zelenoj boji. Zanimljiva je stvar to da njegova strast prema motorima nadilazi sve. Poznat je kao tip dobrog srca, ali njegovo iznenađenje za kaskadersku ekipu zaista je nešto što bi rijetko tko napravio: posljednjeg dana snimanja prve scene borbe u 'Matrixu', Reeves je svakom pojedinom članu 12-člane kaskaderske ekipe poklonio Harley-Davidson. Smatra se da se cijena svakog vozila kretala od 7000 do 40.000 dolara!

U bajkerskoj crnoj jakni i jednostavnim trapericama glumac je uživao u razgovoru s kolegama motociklistima, a kasnije se uputio prema dućanima kako bi kupio božićne poklone za svoje najmilije.

  • +6
Keanu Reeves Izvor: Profimedia / Autor: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia