LACMA ART+ FILM

Modno usklađeni Keanu Reeves i Alexandra Grant vratili se na 'mjesto zločina'

06.11.2023 u 10:25

Bionic
Reading

Glumac Keanu Reeves i umjetnica Alexandra Grant stigli su na novo izdanje gala večeri LACMA Art + Film, na kojoj su 2019. imali i prvo službeno pojavljivanje kao par

Ljubavna veza Keanua Reevesa i Alexandre Grant traje i dalje, a njih dvoje zaljubljeniji su no ikada. Vidjelo se to i ovog vikenda na još jednoj LACMA Art + Film Gala večeri, na kojoj su se 59-godišnja zvijezda 'Matrixa' i devet godina mlađa umjetnica pojavili elegantno odjeveni i držeći se za ruke.

Za ovu prigodu prilagodili su i svoje stajlinge, pa se Alexandra svojom crnom haljinom s dekolteom u obliku ključanice savršeno uklopila uz crni smoking i bijelu košulju s leptir-mašnom, a sve, naravno, s potpisom Guccija, koji je bio organizator večeri.

PRONAŠAO SREĆU

Vrući poljupci na crvenom tepihu: Keanu Reeves ne skriva koliko je zaljubljen

Pogledaj galeriju

Njihovo pojavljivanje ponovno je oduševilo sve, osobito obožavatelje Keanua Reevesa, sretnih zbog toga što mu je nova ljubav vratila osmijeh na lice.

ALEXANDRA GRANT

Ovako dobro raspoloženog Keanua Reevesa nemamo prilike često vidjeti, a evo tko je zaslužan za njegov osmijeh

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, njihova veza rodila se iz prijateljstva, a druženje je započelo 2011.. kada su zajedno radili na knjizi 'Ode to Happiness'. Upravo je 2019. LACMA Art + Film Gala bila njihovo prvo zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'