rano pobjegle

Mnogi se pitaju gdje su nestale: Eugenie i Beatrice napustile crkvu ranije od ostalih

19.09.2022 u 19:34

Bionic
Reading

Sestre su bile nevjerojatno bliske sa svojom bakom, kraljicom Elizabetom II, te su uočene vrlo utučene u javnosti otkako je preminula 8. rujna. No vjerski obred na kraljičinom sprovodu napustile su ranije od ostalih gostiju, što je zbunilo mnoge fanove kraljevske obitelji

Dok je princeza Beatrice stajala pored svog supruga, Edoarda Mapellija Mozzija, njezina sestra Eugenie je bila preko puta pored svog supruga Jacka Brooksbanka. Na snimci koja kruži Twitterom vidi se kako su princeze crkvu napustile prije kraja obreda.

Za njima je skoro krenula i njihova majka Sarah Ferguson, koju su ljudi oko nje spriječili u toj namjeri. 'Kamo su pobjegle Beatrice i Eugenie?', stoji u jednoj od objava na Twitteru. 'Što se dogodilo s Beatrice i Eugenie? Napustile su svoja mjesta, a čak je i Fergie namjeravala ustati i otići. Čudno', zbunjeni su twitteraši.

Međutim, jedan obožavatelj kraljevske obitelji ponudio je moguće objašnjenje zašto su sestre ustale sa svojih mjesta prije ostalih gostiju. Smatra da su princeze možda ustale kako bi došle do vrata crkve, gdje su se mogle nakloniti kraljičinom lijesu prije nego što su otišle i ušle u automobil.

  • +3
Princeze Eugenie i Beatrice Izvor: Profimedia / Autor: Marcin Nowak / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, princeze su objavile iskrenu počast svojoj baki kraljici nakon njezine smrti. U izjavi obiju sestara, objavljenoj na Twitteru na profilu Eugenie, stoji:

'Najdraža bako, nismo mogli puno izraziti riječima otkako si nas sve napustila. Bilo je suza i smijeha, šutnje i čavrljanja, zagrljaja i usamljenosti i kolektivnog gubitka za vas, našu voljenu kraljicu i našu voljenu baku. Mi smo, kao i mnogi, mislili da ćeš biti ovdje zauvijek. I svima nam užasno nedostaješ. Bila si naš vodič, naša ruka puna ljubavi na leđima koja nas je vodila kroz ovaj svijet. Toliko toga si nas naučila i te lekcije i sjećanja ćemo zauvijek čuvati', poručile se i zahvalile baki na to što ih je nasmijavala, tješila i veselila te im je bila čast života biti njezinim unukama.

POSLJEDNJI ISPRAĆAJ

[FOTO] Uglednici na sprovodu: Odmah iza Brigitte i Emmanuela Macrona u Westminstersku opatiju ušetao i bračni par Milanović

Pogledaj galeriju