TIFFANI THIESSEN

Mnogi je znaju kao zvijezdu kultne serije 'Beverly Hills, 90210’, a danas je vrsna kuharica čije recepte žele milijuni

13.07.2020 u 14:26

Bionic
Reading

Svoj prvi javni doticaj s kulinarstvom imala je 2015. kada je vodila vlastitu gastro emisiju na američkoj televiziji. Od tada je zaljubljena u kreiranje novih recepta i pronašla je ono što ju zaista ispunjava. Zato je ova uspješna i talentirana glumica svojoj karijeri u Hollywoodu rekla zbogom

Nekoć je žarila i palila na malim ekranima, a mnogi je pamte po ulozi Valerie Malone u kultnoj teen seriji 'Beverly Hills, 90210’. Riječ je o glumica Tiffani Thiessen koja se posljednjih nekoliko godina okrenula sasvim novoj vrsti posla, nepovezanoj sa svojom profesijom, no za nju gaji posebnu strast.

Tiffani naime već godinama marljivo radi na svojoj gastro karijeri. Izdala je kuharicu, te ima vlastiti lifestyle portal TiffaniThiessen.com na kojem redovito objavljuje zanimljive recepte i videe u kojima otkriva kako što napraviti u kuhinji.

Kako i sama kaže u jednom od svojih mnogobrojnih videa, Tiffani je najdraža prostorija u kući upravo kuhinja. Stoga ne čudi da je dala izraditi pravo malo kulinarsko carsto na kojem bi joj pozavidjeli brojni chefovi.

Prostrana kuhinja s golemim višemetarskim otokom, ovoj 46-godišnjakinji služi po potrebi kao studio za snimanje novih recepata.

Svestrana nekadašnja glumica svoju je ljubav prema gastronomiji otkrila kada se okušala kao voditeljica vlastitog televizijskog showa ‘Dinner at Tiffani’s’ koji je jako dobro odjeknuo u javnosti.

Publika ovu Amerikanku voli zbog jednostavnog pristupa na koji objašnjava čak i najzahtjevnije recepte. Uvijek daje dašak topline i tradicije u svoja jela.

Tiffani se nije opredijelila za samo jednu granu kulinarske struke već itekako dobro barata sa slanim jelima i zahtjevnim slasticama. Poznata je po svojim magičnim i kreativnim doručcima ili pak keksima od čokolade za kojima sus vi poludjeli.

Evo nekih od njezinih famoznih preporuka:

Tjestenina s tikvicama od s hobotnicom i pikantnim umakom od rajčice

Ukusna pita od breskve za vruće ljetne dane

Sendvčić od repa jastoga, pancete i rajčice

Umjesto da objavi tipičan recept za pecivo s jastogom, Tiffani se opredijelila za svoju verziju sezonskog američkog klasika, koja se pravi od komadića jastoga, slanine, cherry rajčice i još mnogo toga.

Upravo zbog recepata koje donosi na svoj način, a koje američka kultura itekako dobro poznaje, Thiessen je izuzetno popularna na društvenim mrežama.