gaža u inozemstvu

Mladen Grdović privatnim avionom otputovao u Dubai: Zvao ga arapski šeik

18.06.2024 u 20:17

Bionic
Reading

Zadranin Mladen Grdović privatnim je avionom odletio u Dubai, a sve na poziv arapskog šeika koji je njegov veliki obožavatelj

Jedan od naših najpoznatijih dalmatinskih glazbenika, ali i Dalmatinaca uopće, Mladen Grdović svoje obožavatelje ima i u Dubaiju! Popularni je Grdović otkrio da je jedan arapski šeik njegov veliki obožavatatelj, a zbog šeika se uputio u Ujedinjene Arapske Emirate.

Arapski šeik Kallish obožavatelj je Grdovićevog opusa, a po poznatog je Zadranina poslao privatni zrakoplov kako bi mogao zapjevati na proslavi rođendana šeikova sina.

'Došao sam malo k svojim prijateljima u Dubai. Voli vas Mladen Grdović i, evo, pogledajte malo Dubai, dođite malo na izlet. Ovo je centar, tamo je jarbol. Stupnjeva je previše: 52. Kod nas se može tek sada kupati. Pozdrav iz Dubaija', rekao je Grdović za InMagazin.

Međutim, ovo nije prvi put da Grdović putuje u Dubai!

Već je četiri puta posjetio svog prijatelja iz Dubaija, a Grdovićevi se stihovi ore i u Burj Khalifi: 'Uvijek se u njegovu uredu u najvišem neboderu na svijetu, kad on ulazi, moraju slušati moje pjesme, najviše voli 'Dalmatinac sam'!', rekao je naš glazbenik otkrivši da Kallish zna stihove: 'Dalmatinac sam, tu sam rođen ja...'

LUDilo na aerodromu

[FOTO] Euforija je na vrhuncu: Naši navijači lete u Katar, a među njima su Niko Kranjčar i Mladen Grdović s gitarom

Pogledaj galeriju