ALICIA VIKANDER

Mlada glumačka zvijezda prvi put progovorila o bračnom životu

08.02.2018 u 19:21

Bionic
Reading

Alicia Vikander, lijepa švedska glumica koju smo upoznali u filmu 'Dankinja' i 'Ex Machina', a koja će utjeloviti akcijsku junakinju Laru Croft u novoj verziji tog filma, svoju privatni život uspješno krije od očiju javnosti pa se u strogoj tajnosti udala za kolegu, također glumca Michaela Fassbendera što su znali tek rijetki

Alicia koja krasi naslovnicu ožujskog broja Voguea kaže kako nikad nije bila sretnija i zadovoljnija no sad.

Glumački se par vjenčao u tajnosti u listopadu na Ibizi, a ljupka glumica kojoj predviđaju blistavu budućnost poručila je obožavateljima kako proživljava najsretnije trenutke u životu.

Alicia (29) i Michael (40) upoznali su se kad su glumili bračni par u filmu 'The Light Between Oceans', a filmska se kemija brzo preselila i u stvarni život.

  • +3
Alicia Vikander Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Za svog supruga, naravno ima samo riječi hvale.

'On je jedan od najboljih glumaca s kojima sam ikad radila. Oduševilo me je i to što me znao pitati za savjet iako ima daleko više glumačkog iskustva. Naravno, život nije samo posao, ali ako je to vaša velika strast lijepo je ako možete s užitkom pričati o tome', kaže lijepa Šveđanka koja promovira 'Tomb Raider' u kojem glumi Laru Croft koja je proslavila Angelinu Jolie.

Bivša balerina koja je intenzivno trenirala balet 10-ak godina, ne krije kako živi za glumu i redovito ističe kako želi pomoći ženama izboriti se za svoje mjesto u svijetu filma koje je već drugo rezervirano samo za muškarce.

Zato je ova poduzetna mlada glumica osnovala je kompaniju Vikarious, kako bi pomogla glumicama i filmašicama.