SKLADAN PAR

Mjesec slavlja za Mirnu Zidarić: Nakon rođendana slavi i 27 godina bračne sreće

24.01.2022 u 10:43

Bionic
Reading

HRT-ova sportska novinarka i urednica 14. siječnja proslavila je 51. rođendan, a proteklog vikenda su ona i njen suprug, arhitekt Zoran Zidarić obilježili 27. godišnjicu braka. Povodom još jedne zajedničke životne godine, Mirna Zidarić je suprugu te ocu svojih dvojice sinova i ove godine čestitala i putem društvenih mreža…

TV-ova voditeljica i sportska novinarka na Instagram storyju objavila je fotografiju na kojoj suprugu čestita godišnjicu. Supružnici Zidarić slove za jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradnoj sceni.

Zidarići su u braku su od 1994. - pune 24 godine, a upoznali su se u Barceloni 1992. godine, na Olimpijskim igrama. Podsjećamo, Mirnin suprug, cijenjeni zagrebački arhitekt Zoran Zidarić, dolazi iz glumačke obitelji - istaknuti glumac mu je bio otac Krešimir, a jednako je tako cijenjen i Zoranov brat, glumac Ranko Zidarić.

'Neopisiv ponos osjećam svaki put kada pogledam kako smo dobar posao napravili suprug i ja u odgoju naše dvojice sinova. Isplatili su se svi strahovi, zebnje, šokovi i neprospavane noći jer smo uspjeli na pravi put izvesti dva divna ljudska bića koja svakodnevno i višestruko vraćaju sve uloženo', rekla je Mirna u jednom od razgovora za tportal.

Inače, Mirna je nedavno proslavila rođendan te je otkrila da ju godine ne opterećuju i da uživa u čarima pedesetih.

  • +5
Mirna Zidarić Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX