REGIONALNA SURADNJA

Mističnim live videom Diyala predstavila novi materijal

11.04.2017 u 15:20

Bionic
Reading

Underground MC/vokalistica Diyala odlučila je s publikom podijeliti djelić novije produkcije kroz video snimljen uz pratnju DJ Yesha u klubu KSET

Underground MC/vokalistica Diyala, koja iza sebe ima dva albuma 'Rapstract' i 'D.I.Y.', već neko vrijeme s crnogorskim producentom Andrijom Krivokapićem (Masturbeator) radi na novim materijalima. 

U videu se nalaze isječci šest Diyalinih pjesama od kojih su starije 'Heart Juice' producirana od strane švicarskog dvojca Reverse Engineering te 'Gedup' koju je producirao domaći producent NMC, za koju je snimila posljednji videospot, mračan i mističan kao i sve dosadašnje suradnje nje i Filipa Filkovića Philatza koji potpisuje novi live video.

Diyala live (2017) Autor: YouTube

Preostale četiri stvari u videu su novi materijali rađeni s već spomenutim Andrijom Krivokapićem, a dio su cjeline koja će uskoro biti predstavljena publici. Imena pjesama su 'Take It', 'Rock Aware', 'Sky In The Sky' te opaki dancefloor banger u maniri The Prodigya, 'World Raw 3'.

Osim što se bavi autorskim stvarima, Diyala voli i suradnje te je po drugi put zaplovila house vodama. Nakon odlične suradnje s berlinskim dvojcem Danza Macabra na pjesmi 'In For It' koju je remiksirao i veliki Mathew Herbert, nedavno je izašla i njena suradnja s našim sve traženijim producentom Andreom Ljekajem na stvari 'The Unsaid' izašloj na glazbenoj etiketi Save Us.