BIJESNI ISPAD

Mislio je da je paparazzo: Bijesni Hugh Grant oduzeo mobitel predstavnici rimskih vlasti

05.07.2019 u 10:56

Bionic
Reading

Britanski glumac Hugh Grant koji se Rimom šetao sa suprugom Annom Elisabet Eberstein napao je voditeljica rimske tvrtke za gospodarenje komunalnim otpadom Luisu Melaru, misleći da je paparazzo. Naime, glavni talijanski grad desetljećima ima problem s odlaganjem otpada, koji naročito dolazi do izražaja u ljetnim mjesecima, a Melari je dok je mobitelom snimala ilegalno odlaganje otpada u kadar zamalo uletio slavni glumac što je rezultiralo njegovim bijesnim ispadom i uvredama

Šetnju i razgledavanje Rima na trenutak im je prekinula ženska osoba koja je snimajući s mobitelom u ruci pred Grantovu suprugu izbacila nogu kako bi joj prepriječila put.

'Oprosti, što to radiš? Jako lijepo! Glupačo!', obraća se ženi s mobitelom Anna Elisabet, a potom u zaštitu svoje supruge staje i Grant.

'Ne stavljaj nogu ispred moje žene', odbrusio je glumac prije nego je ženi istrgnuo mobitel iz ruku.

Međutim, žena za koju je Grant pretpostavio da je paparazzo koji ih želi snimiti, zapravo je voditeljica rimske tvrtke za gospodarenje komunalnim otpadom Luisa Melara koja je obavljala važan zadatak.

Snimala je ilegalno odlaganje otpada, odnosno prekršitelje koji su gospodarski otpad odlagali na mjesto predviđeno za otpad iz kućanstava.

Melara tvrdi da nije prepoznala Granta i njegovu suprugu, a nogu je pred njih izbacila kako bi im signalizirala da ne prolaze ispred nje dok snima.

'Grant, koji mi je prišao s leđa, pružio je ruku i uzeo mi mobitel. Uzela sam ga natrag i rekla mu da je nepristojan. To sam ponovila i nakon što mu je moj kolega objasnio da sam predsjednica rimske tvrtke za prikupljanje otpada', rekla je za dnevni list Repubblica Melara.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Odlaganje otpada desetljećima je dug problem talijanskog glavnog grada koji je kulminirao nakon što je 2013. godine zatvoreno odlagalište Malagrottta, jedno od većih na kojem je bio zbrinjavan dio od 1,7 milijuna metričkih tona otpada koje grad proizvodi svake godine.

Spremnici za odlaganje otpada redovito su otada pretrpani, što je naročito velik problem tijekom ljetnih vrućina.

  • +5
Hugh Grant i Anna Eberstein Izvor: Profimedia / Autor: N.N.