EMOTIVNO OBRAĆANJE

Miroslav Škoro nakon operacije: 'Ugradili su mi četiri premosnice, slab sam i trebat će mi neko vrijeme da se oporavim'

13.09.2018 u 15:35

Bionic
Reading

Pjevač se oglasio nakon dva tjedna provedena u bolnici i zahtjevnih operacija srca kojima je morao biti podvrgnut. Na svojoj službenoj stranici na Facebooku Miroslav Škoro opisao je fanovima, koji mu cijelo vrijeme pružaju podršku, što mu se dogodilo

Probudila ga je snažna bol u prsištu te je završio u bolnici. Zbog začepljenih krvnih žila najbolje rješenje, prema liječnicima, bio je operativni zahvat, u kojem mu je zaustavljeno srce na više od sat vremena, a ugrađene su mu četiri premosnice.

Poslije kratkog postoperativnog oporavka na Rebru vraćen je u bolnicu Merkur te je jučer stigao doma na kućnu njegu. Zbog toga je morao otkazati brojne nastupe pa se ispričao organizatorima i publici. 'Trenutačno nisam u stanju biti samostalan', poručio je među ostalim. Na kraju dirljivog posta svima je poželio puno zdravlja i sreće, a najviše onima koji su u našim bolnicama nemoćni i bolesni.

U bolnici je završio krajem kolovoza. I tada se svojim obožavateljima i publici obratio preko društvene mreže.

'Dragi moji! Imam dobru i lošu vijest... Loša je da su moje srce i žile malo popustili, dobra je da ćemo još puno pjesama zajedno otpjevati. Stanje je sad stabilno, liječnici i sestre su jako dobri prema meni, pa sam odlučio još nekoliko dana ostati s njima. To je razlog zbog kojeg ću morati odgoditi nekoliko koncerata. Moje duboke isprike zbog toga, ali nastavljamo još jače čim mi kažu da smijem. Svima šaljem puno pozdrava iz bolnice!’, napisao je tada.

  • +18
Miroslav Škoro Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL