OTKRILA KAKO JOJ PROLAZE DANI

Mirna Maras Batinić: 'Izolacija ima i dobrih strana'

02.04.2020 u 14:28

Bionic
Reading

Voditeljica 'TV Binga' na HRT-u pokazala kako izgleda njezina svakodnevica koja ne uključuje samo boravak u stanu s obitelji. Kod Mirne Maras Batinić dosada ne prolazi

Mirna Maras Batinić provodi vrijeme u svom toplom domu sa suprugom Željkom, sinom Nikom i kćerkicom Meri koja ih zabavlja svojom maštom.

'Izolacija ima i dobrih strana. Dječja kreativnost podiže se na neku novu razinu. Meri nas svaki dan iznenadi svojim idejama za igru. Evo, danas je postrojila ekipu u red, samo ovi ne idu u dućan. Oni, kaže, čekaju pranje. Sreća, imamo i brzi program!', našalila se voditeljica pored fotografije koju je objavila na društvenoj mreži.

'Kada imate djecu, uvijek postoji način kako se svi zajedno možete zabaviti. Vrijeme u kući kratimo igrama, zajedno kuhamo, gledamo crtiće, pratimo školu na trećem programu i pišemo zadaće', ispričala je za Gloriju. U vrijeme epidemije nedostaje joj druženje s prijateljima.

Inače, voditeljica jedna je od onih koji redovito odlaze na posao. Ranije je svojim pratiteljima pokazala kako po dolasku na posao, mora proći provjeru, odnosno mjerenje temperature te je dala do znanja da je kontrolu - prošla s fotografijom toplomjera koji pokazuje 36.5 stupnjeva.

Preventivne mjere za zaštitu od koronavirusa