gušti su gušti

'Mini odmor' obitelji Tatarinov: Maja Šuput ne miruje, kad je o putovanjima riječ, ovog puta uživa u Hrvatskoj

26.03.2022 u 19:01

Bionic
Reading

Budući da zbog zaraze koronavirusom ovog vikenda neće biti showa 'Ples sa zvijezdama' u kojem suvereno vlada u voditeljskoj ulozi, 'kraljica' svadbi lijepo vrijeme iskoristit će na najbolji mogući način - odmarajući sa svojim dečkima

Nakon što je njezin mališan proslavio svoj prvi rođendan i krštenje, Maja Šuput je pokazala fanovima na koju destinaciju je otputovala sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom.

'Nikad bajnija Opaija', opisala je pjevačica fotografiju na kojoj je se može vidjeti u proljetnom izdanju - svijetlom lanenom kompletu (lepršave hlače i topić bez naramenica) i krznenim natikačama pokazujući svoju fantastičnu liniju pozirajući sa svojim neodoljivim dječakom kojemu je kosu svezala u repić na vrhu glave.

Pjevačica i poduzetnica poželjela je putem društvenih mreža brzi oporavak svim kolegama iz showa 'Ples sa zvijezdama' koji su trenutačno zaraženi koronavirusom.

'S razlogom se meni digla kosa na glavi. Naime, na našu žalost neki od kandidata i članova produkcije pozitivnu su na koronu pa ove nedjelje nećemo raditi Ples sa zvjezdama. Prenosim vam izjavu Nove TV u cjelosti: Zdravlje i sigurnost svih kandidata i članova produkcije su na prvom mjestu, te radi izvanrednih okolnosti ove nedjelje Nova TV neće biti u mogućnosti producirati show Ples sa zvijezdama. Naime, trenutno su neki kandidati i članovi produkcije covid pozitivni te iako su svi u dobrom stanju i željno iščekuju nastavak projekta, radi propisanih izolacija nije moguće producirati sljedeću emisiju uživo', kažu s Nove TV. Osobno svima šaljem veliku pusu i želje da što prije opet uskoče u plesne cipelice te da razvalimo gledanost sljedeće nedjelje. Voli vas Maja i držim fige za brz oporavak', napisala je Maja pored svoje fotografije iz prošle emisije.

Maja Šuput Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV