OTKRIVEN I SPOL BEBE

Miloš Biković i njegova zaručnica Ivana postali roditelji

10.01.2024 u 09:59

Bionic
Reading

Zvijezda filmske akcijske uspješnice 'Južni vetar' i njegova zaručnica dočekali su rođenje prvog djeteta, a glumac je tu informaciju potvrdio simpatičnom objavom na Instagramu

Kako prenose srpski mediji, Miloš Biković i pravnica Ivana Malić dobili su sina. Također, ističu da se dječak rodio u privatnoj bolnici u Beogradu te da se majka nakon poroda osjeća dobro.

Ljubimac regije se simbolično oglasio na društvenoj mreži objavivši crtež tri figure koje označavaju roditelje koje za ruku drže dijete. Biković i njegova draga su trudnoću otkrili nakon što su fotografije trudne Ivane dospjele u medije te su kazali kako nisu imali izbora. Par se prvi put zajedno pojavio na premijeri filma Južni vjetar 2 - Ubrzanje u Beogradu 2021. godine. Ona je kasnije vezu potvrdila i njihovom zajedničkom fotografijom na Instagramu.

'Sretni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, vjerovatno najvažniji trenutak u našim životima. Nismo željeli da ga otkrivamo za sada ali paparazzi su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora', poručio je Biković prethodno.

35-godišnji glumac koji je izgradio karijeru i u Rusiji gostujući u jednoj emisiji je obznanio da s obitelji planira živjeti na relaciji Beograd - Moskva.

  • +3
Miloš Biković Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL