FILM 'MONSTER HUNTER'

Milla Jovovich poziva vas na svoju spektakularnu borbu s čudovištima, i to na hrvatskom jeziku

25.02.2021 u 09:39

Bionic
Reading

U kinima se od danas prikazuje film 'Monster Hunter', a tim povodom hrvatsku je publiku pred velika platna pozvala zvijezda filma Milla Jovovich, i to na hrvatskom jeziku

'Pozdrav Hrvatska. Ja sam Milla Jovovich', kaže glumica na početku svoje video-pozivnice hrvatskim ljubiteljima filma pa ih nastavku na engleskom poziva da pogledaju njen novi film 'Monster Hunter' koji stiže u kina.

'Pripremite se ući u novi svijet u kojem vladaju čudovišta. Kupite ulaznice i pogledajte ga na velikom platnu', kaže slavna glumica.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Film na koji nas Milla poziva temeljen je na globalnom fenomenu istoimenog serijala video igara.

U nama paralelnom svijetu opasna i moćna čudovišta smrtonosnom žestinom vladaju svojim teritorijem. Neočekivana pješčana oluja prebacuje u taj novi svijet kapetanicu Artemis, koju glumi Milla, i njenu jedinicu (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta).

  • +14
Monster Hunter Izvor: Profimedia / Autor: Screen Gems / Everett / Profimedia

Šok među vojnicima nastaje kad shvate da je neprijateljsko i nepoznato okružje stanište ogromnim i zastrašujućim čudovištima koja su imuna na njihova vatrena oružja.

U očajničkoj borbi za opstanak, postrojba nailazi na tajanstevnog Lovca (Tony Jaa), čije mu jedinstvene vještine omogućavaju da uvijek bude korak ispred moćnih stvorenja.

Izvor: Društvene mreže

I dok Artemis i Lovac polako grade međusobno povjerenje, ona otkriva da je Lovac dio tima koji vodi Admiral (Ron Perlman).

Suočeni s opasnošću koja prijeti uništenjem njihova svijeta, hrabri ratnici udružuju svoje jedinstvene sposobnosti i udružuju se za krajnji obračun.

'Moglo bi se reći da potječem iz obitelji boraca, vojnika i revolucionara i jako se ponosim svojim nasljeđem i nevjerojatnim ljudima od kojih potječem', riječi su koje u filmu ne izgovara kapetanica Artemis, već ih je u svibnju prošle godine Milla objavila na svom Instagramu.

'8. i 9. svibnja obilježava se kraj Drugog svjetskog rata i za savezničku i za rusku vojsku. U mojoj je obitelji bilo mnogo boraca i vojnika koji su se borili u tom ratu', napisala je Milla Jovovich koja je rođena u Kijevu 1975. kao Milica Jovović, u obitelji srpskog liječnika Bogdana Jovanovića i ruske kazališne glumice Galine Loginove.

Milla se prije 40 godina preselila u London, a potom u Ameriku. Unatoč novom životu i holivudskoj karijeri, lijepa Milla nije zaboravila od kuda je stigla i s ponosom ističe svoje porijeklo.