koncertna atrakcija

Miljenici zagrebačke publike: S.A.R.S. će svirati na zanimljivoj open air lokaciji

25.08.2021 u 15:51

Bionic
Reading

Dvije i pol godine od njihovog posljednjeg zagrebačkog nastupa, jedna od najpopularniji grupa u regiji -S.A.R.S., održat će veliki koncert na zanimljivoj open air lokaciji ispred paviljona 15 na Zagrebačkom velesajmu. Bit će ovo ujedno i najveći koncert benda u Zagrebu od legendarnog dvodnevnog nastupa u velikoj dvorani Doma sportova u listopadu 2016. godine

Miljenici zagrebačke publike, uz čiju pomoć su prije sedam godina snimili i svoj live album ‘Mir i ljubav (Live @ Dom sportova)’ i ovoga puta pripremaju spektakl na kojem će uz cijeli niz velikih hitova iz svoje bogate pjesmarice, puput kultnih singlova 'Lutka', 'Buđav lebac', 'Klinka', 'Rakija' i 'Perspektiva', premijerno uživo izvesti i sjajni i aktualni singl 'Gluva', a možda nas iznenade s još kojom od novih pjesama koje su već snimljene za nadolazeći osmi album u karijeri, stoji u najavi.

Kao i do sada, očekujemo da će se i za ovaj koncert S.A.R.S.-a tražiti ulaznica više te je sasvim sigurno pred nama još jedan glazbeni događaj koji nikako ne smijete propustiti, poručuju iz Dallas Recordsa.

Koncert će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama, uz predočenje digitalne Covid potvrde ili važećeg negativnog Covid testa, koji će se moći napraviti i na ulazu u koncertni prostor. Cijena testa biti će poznata naknadno, a organizator će se truditi da ona bude što je moguće manja.