A GDJE S POKLONOM

Michelle Obama napokon otkrila što se nalazilo u kutiji koju joj je poklonila Melania Trump

31.01.2018 u 14:53

Bionic
Reading

Kada je, pri dolasku u Bijelu kuću, Melania Trump mimo protokola još uvijek aktualnoj prvoj dami Amerike, Michelle Obami, donijela mali znak pažnje, svi su ostali u šoku. Godinu dana kasnije, Michelle Obama napokon je otkrila sadržaj kutije s potpisom Tiffany & Co., kao i što se događalo tijekom predaje poklona

Prošlo je godina dana otkako je na svečanoj inauguraciji Donald Trump i službeno preuzeo funkciju novog američkog predsjednika. Ipak, jedna je stvar, sve do sada, ostala misterija za sve - što se nalazilo u kutiji s potpisom Tiffany & Co., koju je Melania Trump, mimo protokola, poklonila Michelle Obami pri dolasku u Bijelu kuću.

U svom prvom intervjuu otkako su napustili Bijelu kuću i dužnost predsjednika i prve dame, Michelle Obama je komičarki i voditeljici Ellen DeGeneres napokon otkrila što joj je Melania poklonila.

'Unutra je bio lijepi okvir za slike', priznala je Michelle, na što je iz režije puštena snimka na kojoj je ponovno prikazan čuveni trenutak kada Trump izlazi iz automobila i bez da pričeka svoju suprugu, penje se po stepenicama do bračnog para Obama. Tu situaciju odmah je prokomentirala i Ellen, no Michelle Obama nije željela ništa reći, stoga se pravila da ne čuje i nastavila govoriti o poklonu.

  • +11
Michelle Obama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Znate, postoji tu taj protokol i sve i točno znaš kada i što moraš napraviti, reći, gdje ćeš stajati. Nikada prije nitko nikome nije dao dar, stoga sam se zaprepastila', nastavila je Michelle te dodala: 'Nisam znala gdje ću s kutijom, svi su nestali, nitko nije želio izaći i uzeti ju. Što sad? Hoćemo li se fotografirati s njom? Onda je moj suprug spasio stvar - uzeo kutiju i krenuo ostaviti je unutra, no i tamo nikoga nije bilo. Svi su se izgubili.'