svestrana riječanka

Mia Negovetić sve je nedavno iznenadila promjenom imidža, a sad će se okušati u novoj profesiji

05.01.2023 u 16:39

Bionic
Reading

Nakon 13 godina emisija 'Ususret Dori', se vraća na televiziju. Mjesec dana uoči samog natjecanja, koje će se 11. veljače održati u Opatiji, na HTV-u će se (u subotu 14. siječnja) emitirati prva od četiri emisije, a mnoge će ugodno iznenaditi vijest da će u ulozi voditeljice gledati mladu pjevačku zvijezdu

'Drago mi je što mi je HRT ukazao povjerenje da postanem voditeljica emisija ‘Ususret Dori‘ koje će se subotom prikazivati na HTV2. Ovo je moj debi u tom poslu, fora mi je isprobati kako to izgleda s druge strane mikrofona', rekla je Mia Negovetić za Jutarnji list.

Pjevačica koja je sa svojim pulenom i prijateljem Marcom Cuccurinom pobjedila u showu 'Zvijezde pjevaju' dodala je da se nije specijalno pripremala za tu svoju ulogu, jer je zamisao bila da 'razgovori koje će voditi s glazbenicima koji se natječu na Dori budu spontani'. Drago joj je, istaknula je, što će na ovaj način imati priliku upoznati ljude koji se bave glazbom'.

Jutarnji list s HTV-a doznaje da će natjecatelji Dore osim na Mijina pitanja u emisijama odgovarati i na pitanja što su ih za njih postavili fanovi, a u emisijama će nešto i odsvirati. Uz to, HTV će prikazati i spotove za pjesme koje su se kvalificirale u finale Dore.

  • +8
Mia Negovetić u 'Zvijezde pjevaju' Izvor: HRT / Autor: Dario Njavro za HRT