veliki uspjeh

Mia Negovetić: Prva filmska uloga u filmu 'General'

28.06.2017 u 06:36

Bionic
Reading

Iako naša najmlađa glazbena diva, Mia Negovetić ima tek 14 godina, ostvarila je uspjehe na kakvima bi joj pozavidjele mnoge starije pjevačke zvijezde. Njima svakako može pridodati i svoj novi angažman i to glumački u seriji i filmu o životu generala Ante Gotovine

Nakon Amerike gdje je u ožujku snimala pjesmu s gitaristom benda One Direction, Danom Richardsom, još jedna velika stvar se dogodila za talentiranu 14-godišnjakinju - prva filmska uloga.

'Bila sam vrlo uzbuđena zato što sam oduvijek htjela glumiti u filmu i dobila sam priliku glumiti u 'Generalu'', kaže za tportal mala glazbena zvijezda, pobjednica RTL-ova showa 'Zvjezdice' Mia Negovetić.

Ispričala nam je kakvi su joj utisci i kako se snašla na setu najiščekivanijeg domaćeg filma godine.

'Nadam se da sam se na filmskom setu dobro snašla, da sam napravila dobar posao i opravdala očekivanja jer dosad nikad nisam glumila u filmu! Mnogo ću lijepih stvari pamtiti sa ovog snimanja, a pogotovo ljude koji su bili oko mene na snimanju', rekla je Mia koja je dijelila set sa brojim glumačkim zvijezdama poput Gorana Višnjića i Tarika Filipovića.

Svoje scene snimala je u Pirovcu i Pakoštanima, a na društvenoj mreži je napisala kako zbog snimanja i na plus 30 stupnjeva nekada treba staviti vestu na sebe.

...i na +30 🌞 ponekad treba staviti vunenu vestu 🤣 Shooting 🎬 "General"

A post shared by Mia Negovetic (@mia.negovetic) on

'Pjevačkih elemenata što se moje uloge tiče nema, ali ima glume, razgovora i scena koje zaista diraju srce', otkrila je Mia detalje svoje uloge. Sada će najprije uživati u ljetnim praznicima, a zatim se upisati u srednju školu.

'Snimiti ću svoj prvi singl i imati nekoliko nastupa tijekom ljeta', poručila je djevojčica koja je publiku osvojila svojim anđeoskim glasom i skromnošću.

Mia Negovetić Izvor: tportal.hr / Autor: Privatni album

Domaća publika imala ju je priliku upoznati nakon izvedbe hrvatske himne na proslavi Oluje, a strana na njezinu nastupu u showu 'Little Big Shots'