nove okolnosti

Mia Kovačić iz samoizlolacije: 'U ovim trenucima čovjek baš osjeti veliku ljubav, tako da nisam usamljena ni sekunde'

07.10.2020 u 09:00

Bionic
Reading

Kako je voditelju Frani Ridjanu sredinom prošlog tjedna dijagnosticirana korona, i njegova suvoditeljica u showu 'Farma' morala je u samoizolaciju. Mia Kovačić ispričala je kako se osjeća i kako provodi vrijeme u stanu te kako će sad izgledati projekti 'Farma' i 'IN magazin'

Mia Kovačić kaže da se za sada osjeća dobro. 'Čudno je nakon radnih obaveza bez slobodnog dana sada biti zatvoren u četiri zida. No što je, tu je', rekla je za Jutarnji list. Kad je saznala da joj se kolega razbolio, znala je, kaže, da je čeka scenarij izolacije, a kako nije bila na godišnjem, smatrat će to nekom vrstom odmora.

View this post on Instagram

On the set @replay_hrvatska

A post shared by Mia Kovačić (@mia__kovacic) on

Na pitanje kako je organizirala svoju samoizolaciju, rekla je da živi sama.

'Imam toliko divnih ljudi i moju obitelj i svi mi ostavljaju hranu ispred vrata, zovu. Upravo su videopozivi najaktivniji. U ovim trenucima čovjek baš osjeti veliku ljubav, tako da nisam usamljena niti sekunde. Evo, neki dan mi je moj omiljeni restoran, nakon što su pročitali kod vas da sam u izolaciji, poslao večeru - sva jela koja obožavam. To me baš rastopilo', priznaje voditeljica.

Otkrila je što planirata raditi za vrijeme samoizolacije.

'Igram se s ježom Milošem, spremam, perem veš od zadnjih dva mjeseca života u koferu, čitam, gledam televiziju, pričam na videopozive i mislim da ću konačno raščistiti ormare. Čak i u izolaciji nešto snimam, tako da mi je zabavno', iskrena je Mia. Kad je riječ o projektima 'Farma' i 'IN magazin', poručuje da moderna tehnologija čini čuda. 'Evo, sad smo u pripremama da radim emisiju 'IN magazin' iz dnevnog boravka. Bude li sve u redu, naši gledatelji će ući u moj dnevni boravak, kako i ja ulazim u njihov', ističe.

S Franom Ridjanom se super slaže. 'Frano je vrhunski voditelj i profesionalac i lijepo je s njim raditi. Dobro se osjećamo skupa, što je izuzetno bitno u situacijama improvizacija. Izvan posla dijelimo ljubav prema dobroj spizi, tako da smo stalno u nekoj vrsti gastronomskog istraživanja', otkrila je.