SAMOUVJERENA kantautorica

Mia Dimšić o odlasku na Eurosong: 'Najupečatljiviji savjet dala mi je Emilija Kokić'

11.03.2022 u 12:49

Bionic
Reading

Do od jednog od najspektakularnijih nglazbenih natjecanja dijele nas puna dva mjesec, a naša ovogodišnja predstavnica već je počela s pripremama. Na Euroviziji u Torinu će nastupiti s pjesmom 'Guilty Pleasure'. Ispričala je

'Od Dore sam malo sam došla k sebi, prespavala, no ostala sam u jednakom blaženom neznanju, kakva sam bila i prije dva tjedna. Baš sam fokusirana na taj nastup i da sve što možemo u vidu priprema i odradimo. Dosta toga ćemo promijeniti, to će biti suptilne promjene, ali svakako će se ticati novih boja, vizuala na sceni i stajlinga. I naravno, definirali smo i ekipu koja će ići s nama. To su sve super ljudi koje jako volim, to ćemo sve otkriti postepeno, kako vrijeme bude odmicalo', ispričala je Mia Dimšić za RTL.hr.

Od kolegica poput Albine Grčić, Domenice, Ivane Husar Mlinac, Emilije Kokić dobila je brojne savjete. 'Najupečatljiviji savjet dala mi je Emilija Kokić budući da je ona jedina pobjednica iz Hrvatske na Eurosongu. Rekla mi je kako je sve to jako stresno, ali da je najbitnije pronaći način da uživaš. To je savjet, kada bi podvukli sve što mi je ikada rekao, sve bi se svelo na tu jednu stvar, koju i ja sama sebi želim. Samo da nekako pokušam maknuti sve te pritiske sa strane i pokušam u tome baš uživati', iskrena je.

29- godišnja pjevačica osvrnula se i na svoju konkurenciju, predstavnicu Srbije na Eurosongu, glazbenicu Anu Đurić, poznatiju kao Konstraktu koja nastupa s pjesmom 'In corpore sano'. 'Svakako mi se sviđa originalnost, baš poštujem autentičnost, veselim se upoznati je. Mislim da je Srbija izabrala nešto jako neočekivano, jako zanimljivo i sada, naravno, nitko ne zna kako će to proći. Vidjet ćemo sve u petom mjesecu', rekla je Mia.

  • +144
Dora 2022. Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro i Renato Branđolica za HRT