slavlje u obitelji

Meryl Streep ponovno će postati baka! Grace Gummer ponosno je pokazala poveći trudnički trbuščić

13.10.2022 u 21:10

Bionic
Reading

Slavna glumica Meryl Streep ponovno će postati baka! Njezina kćer Grace Gummer očekuju svoje prvo dijete sa suprugom Markom Ronsonom, producentom nagrađenim Grammyjem

Na proslavi 50. godišnjice W Magazinea u New Yorku Grace Gummer ponosno je pokazala rastući trudin čki trbuščić i time svima dala do znanja kako za koji mjesec stiže prinova. Grace i Mark, u kolovozu su proslavili svoju prvu godišnjicu braka, a par je, prema pisanju Page Sixa, oduševljen.

Izvor blizak paru naveo je i kako je Mark Ronson oduvijek htio biti tata. Producent 'Uptown Funka' svojo supruzi još u kolovozu je napisao posvetu na Instagramu.

'Kad su mi drugi govorili da im je supružnik najbolji prijatelj, mislio sam da pričaju besmislice ili da se radi o nekim čudnim anomalijama ljubavi. Dakle, sada pretpostavljam da sam ili netko tko brblja karakteristične gluposti ili sam nakazna anomalija ljubavi. Ili sam se možda samo oženio s najnevjerojatnijim ljudskim bićem,' napisao je tada, a na jednoj od fotografija Grace je imala sitno veći trbuščić što je mnoge navelo da posumnjaju kako par očekuje prinovu.

Grace Gummer i Mark Ronson Izvor: Profimedia / Autor: Monica Schipper / Getty images / Profimedia

Mark Ronson i 36-godišnja glumica Grace Gummer vjenčali su se na intimnoj seoskoj ceremoniji. Producent je objavio da su se vjenčali na njegov rođendan prošlog rujna, gdje je svojoj novopečenoj mladenki izjavio ljubav. 'Siguram sam da mi je trebalo 45 godina da postanem čovjek vrijedan tvoje ljubavi. Nadam se da ću svaki od ovih rođendana provesti uz tebe do svog posljednjeg dana,' napisao je tada.

Inače Grace Gummer je i oskarovke Meryl Streep i njezinog supruga, kipara Dona Gummera. Par već ima jedno unuče - njihova najstarija kći, Mamie, dobila je dječaka u prosincu 2019. sa svojim zaručnikom Meharom Sethijem. A Ronson je bio u braku s francuskom glumicom Joséphine de La Baume od 2011. do 2018., dok je Grace Gummer bila u braku s glazbenikom Tayem Strathairnom, sinom glumca Davida Straitharna oko mjesec i pol dana tijekom u 2019. godine.