ROMANTIČNO PUTOVANJE

Meghan i princ Harry imaju velike planove za Valentinovo

06.02.2018 u 20:06

Bionic
Reading

Princ Harry i njegova zaručnica, Amerikanka Meghan Markle koji će se vjenčati u svibnju, prvi puta će ove godine Valentinovo proslaviti kao zaručnici

Kako je priopćeno iz Kensingtonske palače, mlađi brat princa Williama sa svojom će lijepom zaručnicom koja je očarala Britance, otputovati u Škotsku.

Princ Harry i Meghan koji će se vjenčati 19. svibnja nastavljaju svoj niz službenih kraljevskih angažmana s posjetom Edinburghu 13. veljače. Njihov posjet će uključivati ​​obilazak povijesnog dvorca Edinburgh, zatim posjet kafiću za mlade u organizaciji Social Bite koja se bavi pomoći beskućnicima te prijemu u čast obilježavanja škotske godine mladih koja će biti upriličena u palači Holyroodhouse.

  • +26
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se raspored posjeta Škotskoj, ne sumnjamo kako će zaljubljeni par pronaći vremena za romantične trenutke na Valentinovo.

Inače, Kensingtonska palača objavila je i da će troškove vjenčanja koje će održati u dvorcu Windsor u potpunosti pokriti kraljevska obitelj.  

  • +16
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ne mogu zamisliti da će takvo raskošno vjenčanje stajati manje od četiri milijuna kuna', rekla je nedavno za britanske medije Aimee Dunne, poznata organizatorica vjenčanja.

  • +18
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Sigurno će dosta izdvojiti za osiguranje koje će toga dana biti na posebnoj razini, osobito zbog sve češćih terorističkih problema u svijetu', kazala je organizatorica te dodala da se toga dana na ulicama Londona očekuje preko milijun građana željnih barem na trenutak biti dio tog veličanstvenog događaja.

Na samom obredu očekuje se 600-tinjak gostiju, dok će na proslavu doći tek polovica njih jer princ i američka glumica ipak žele nešto intimnije vjenčanje.