vida alves mcconaughey

Matthew McConaughey pokazao kći koju rijetko pokazuje, a jasno je na koga sliči

05.01.2024 u 15:27

Bionic
Reading

Četrnaesti rođendan jedine kćeri poznati je glumac obilježio na Instagramu otkrivši da je Vida ljubiteljica cvijeća, ali i da je prava preslika svoje majke Camile

Iako je u knjizi 'Zelena svjetla' otkrio da isprva nije htio djecu, Matthew McConaughey sada je sretan otac troje djece. Supruga Camila Alves potpuno je preokrenula njegov svijet, što je priznao i u memoarima, a djeca su njegova najveća sreća. Iako je aktivan na društvenim mrežama, o obiteljskom životu ne otkriva puno, no iznimku je učinio rođendan njegove kćeri Vide.

'Vidi, koja nikada nije prošla pokraj cvijeta koji nije ubrala, sretan rođendan', napisao je glumac uz galeriju od dvije fotografije 14-godišnje djevojčice.

Rođendan je obitelj proslavila u zabavnom parku Six Flags u San Antoniju u Teksasu, gdje se glumačkoj zvijezdi dogodila i nezgoda. Naime, kako piše u opisu fotografije, iz džepa mu je ispao mobitel dok se vozio na toboganu, a zato i kasni s javnom rođendanskom čestitkom jedinoj kćeri.

Uz brojne čestitke, u komentarima su pratitelji iskomentirali i koliko 14-godišnjakinja sliči Camili Alves. Zanosna Alves brazilska je manekenka koju je popularni glumac upoznao u jednom noćnom izlasku u Hollywoodu, a otada je u nju ludo zaljubljen.

Matthew McConaughey i Camila Alves Izvor: Profimedia / Autor: Pantalones / Planet / Profimedia