STARI KONKURENTI

'Matt ne može smisliti Brada Pitta, oduvijek mu zavidi'

21.03.2014 u 15:40

Bionic
Reading

Ako je vjerovati nekim izvorima, Matthew McConaughey koji je briljirao svojim nastupom u fantastičnoj seriji 'True Detective' nije nimalo zadovoljan sve glasnijim šuškanjima da će u sljedećoj sezoni te serije glumiti Brad Pitt

Matthewa, koji je nedavno zaradio svog prvog Oscara za ulogu u filmu 'Dobri dileri iz Dallasa', razljutila je vijest da bi se Brad mogao pojaviti u toj seriji.

Izvori kažu da Matt Brada još otprije doživljava kao veliku prijetnju.

'McConaughey ne može smisliti Brada! Jako je ljut što su ulogu u toj hit seriji ponudili baš njemu. On i Woody Harrelson naporno su puno radili na toj seriji i stvorili veliki hit. I sad bi Brad trebao samo uletjeti u taj gledani show. Matthew je kiptio od bijesa jer Brada vidi kao najvećeg konkurenta. Oduvijek mu zavidi na karijeri, ulogama i statusu superzvijezde', kaže jedan izvor, prenosi Showbizspy

Iako nije službeno potvrđeno da bi Brad mogao dobiti ulogu u drugoj sezoni 'True Detectivea', sve su glasnija šuškanja da bismo miljenika Hollywooda zbilja mogli vidjeti u hit seriji.

'Brad ima dobre veze s HBO-om i svi misle da bi mogao dobiti taj angažman', rekao je isti izvor.
 
U sljedećoj će sezoni drugi detektivi rješavati slučaj, a kako je serija postigla ogromnu popularnost, mnoge zvijezde s A-liste priželjkuju ulogu u njoj.