svestrana umjetnica

Martina Tomčić otkrila da ima 'skriveni talent'

27.04.2023 u 11:37

Bionic
Reading

Operna diva i članica žirija showa Nove TV, 'Supertalent' nerijetko se na društvenoj mreži pohvali s plesnim pothvatima svoje kćeri Rebeke, a sad znamo i da joj sama šiva kostim za ples

Martina Tomčić Moskaljov živi obiteljsku idilu, no ne zna se mnogo o njoj budući da svoju privatnost čuva za svoja četiri zida. Sa suprugom Ženjom ima dvoje djece, sina Nou i kćer Rebeku koja niže plesne uspjehe.

Tako je prošli mjesec svima obznanila da je njezina mezimica ostvarila prvo mjesto na Prvenstvu Republike Hrvatske u umjetničkim plesovima koje se održalo u Crikvenici. I ovog puta je objava bila vezana uz tu temu, točnije uz plesni kostim.

  • +6
Martina Tomčić Moskaljov Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

'Muziku sama sebi šaljem nakon što sam se izranjavala iglom šivajući kostim mojoj dancerici', napisala je operna diva. Na Instagram pričama se moglo vidjeti kako sama šije, a prizor je 'podložila' pjesmom 'Mama' od grupe Spice Girls. Podsjetimo, Martina je od 2003. godine u braku, a svog životnog partnera je upoznala dok je studirala u Grazu. Nakon sedam godina, uslijedilo je intimno vjenčanje u Samoboru.