The Voice Global

Martin Kosovec prvo je osvojio domaću, a sada je s nogu oborio i stranu publiku i to ovim nastupom

10.02.2024 u 17:40

Bionic
Reading

Pobjednik četvrte sezone 'The Voice' Martin Kosovec prvo je osvojio domaću publiku, a zatim i stranu. Njegova izvedba hita Franka Sinatre 'My Way' objavljena je na Facebook stranici The Voice Global i ondje je u kratkom roku postala hitom

U prvim emisijama HRT-ovog showa 'The Voice' Martin Kosovec bio je član tima Dine Jelusića, koji ga je pak tijekom jednog od glazbenih sučeljavanja odlučio odbaciti, odnosno, odabrao je drugog kandidata. Oduševljena njegovim vokalnim sposobnostima, Vanna je iskoristila mogućnost i uzela ga u svoj tim, a ostalo je povijest.

Marin je postao pobjednikom četvrte sezone 'The Voice' i uvjerljivo je slavio pred konkurencijom i osvojio laskavu titulu najljepšeg glasa Hrvatske. Sada je Martinova izvedba hita Franka Sinatre 'My Way' objavljena je na Facebook stranici The Voice Global.

Inače, tu Facebook stranicu prati čak 2,4 milijuna ljudi, a objavljuju se nastupi iz emisija The Voice diljem svijeta.

U The Voice Hrvatska je pobijedio s coverom pjesme Franka Sinatre', navedeno je u opisu videa koji je u dva dana skupio 3,7 milijuna pregleda, 106 tisuća lajkova, dvije tisuće komentara i gotovo sedam tisuća dijeljenja. I svi su redom bili oduševljeni Martinom i njegovim glasom.

U komentarima su se nizale pohvale i riječi oduševljenja, a svi redom su isticali Martinov predivan glas.

Inače, Martin je pjesmu 'My Way' izveo na audiciji i onda ponovno u finalu dok je u zadnjoj epizodi showa pjevao je i pjesmu 'Sjaj u tami' grupe Dorian Gray.

  • +23
'The Voice' - finale Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Licencirane fotografije