neustrašivi nogometaš

Mario Mandžukić otkrio do sad nepoznate stvari o sebi

02.06.2017 u 12:00

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i napadač Juventusa, Mario Mandžukić kratko se javio u program domaće radiopostaje uoči velikog finala Lige prvaka u kojem njegov klub Juventus igra protiv Reala. U razgovoru s voditeljicom otkrio je do sad neke nepoznate stvari o sebi

Mandžo je u kratkom javljanju Doris Pinčić Rogoznica otkrio kako je prvo što on i njegova djevojka ujutro naprave to da upale Narodni radio, a najdraže domaće pjesme su mu 'Ne ditajte mi ravnicu', 'Još i danas zamiriše trešnja'.

Među ostalim, 31-godišnji nogometaš je izjavio da spreman za finale u subotu u kojem će igrati protiv Luke Modrića i njegova Real Madrida. 

'Jako smo dobri prijatelji još od dana kad smo igrali u Hrvatskoj i reprezentaciji, ostali smo do dan danas dobri, ali kad počne utakmica, ja se borim za svoj klub i svoje boje, on za svoje', rekao je Mandžo.

Hrvatski napadač je progovorio o završnici prvog dijela utakmice Juventusa i Lazija na kojoj mu je razbijena arkada, što ga nije spriječilo da odigra utakmicu do kraja.

'To više na slikama izgleda strašno zato što ima puno krvi, ali to je samo pukla arkada i nije tako strašno. Bolje da mi se takvo nešto dogodi nego da opet dobijem udarac u nos ili nešto što je puno gore, tako da mi je ovo super kad mi pukne arkada', izjavio je nogometaš. Zbog tog čina i svoje požrtvovnosti za dres Juventusa, navijači talijanskog prvaka našeg Mandžu obožavaju.