BEŠIKTAŠU SE ŽURI

Mandžukić dobio nemoralnu ponudu iz Turske; nude mu duplo veću plaću!

24.05.2017 u 14:18

Bionic
Reading

Moćni turski klub Bešiktaš traži napadača i visoko na listi želja je 31-godišnji Mario Mandžukić kojem su ponudili plaću od čak sedam milijuna eura. Nemoralna ponuda na koju je teško ostati hladan…

Bešiktaš već duže vremena ima u planu dovesti Mandžukića, a ako je vjerovati SportMediasetu moćni turski klub nudi mu duplo veću plaću nego što trenutačno ima u Juventusu.

Međutim, Mandžukić je nedavno na stol dobio od Juventusa novi ugovor prema kojem bi imao plaću od pet milijuna eura (sada ima 3,5 milijuna) i to je razlog zašto su čelni ljudi Bešiktaša požurili s ponudom.

Nema sumnje kako je pred Mandžukićem, koji polako ulazi u veteranske godine, vrlo teška odluka. No, isto tako je svjestan kako je privilegija igrati u velikom klubu kao što je Juventus, s kojim je dogurao do finala Lige prvaka u kojem ih 3. lipnja čeka Real Madrid. Dodajmo tome kako je kod navijača Juventusa postao omiljen...

Nema sumnje kako će Mandžukić s konačnom odlukom pričekati najmanje do spomenutog finala, a ako kojim slučajem pristane na uvjete koje mu nudi Bešiktaš s plaćom od sedam milijuna eura postao bi drugi najplaćeniji Hrvat nakon Luke Modrića koji u Realu godišnje zarađuje oko 7,5 milijuna eura.