SVE ISPOČETKA

Marina Perazić vraća se na Farmu?

02.04.2010 u 09:27

Bionic
Reading

Marina je u prošloj sezoni srpske Farme ispala mjesec dana prije kraja, a srpski mediji spekuliraju da bi se ponovo trebala priključiti framerima, među kojima je i njen bivši suprug

'Ne bih voljela ući na farmu, ali bih trebala. Kad bi me pozvali, sigurno bih se ponovno natjecala', kazala je Marina Perazić za srpski Blic. Marina se već natjecala i u hrvatskoj i u srpskoj Farmi, na kojoj trenutno boravi njezin bivši nevjenčani suprug Ivan Fece Firči.

Prema pisanju Blica, organizatori njezin ulazak čuvaju kao posebno iznenađenje smatrajući da će biti zanimljivo vidjeti kako će se razvijati odnos između bivših supružnika koji imaju dvije kćeri, a čiji je se buran odnos ni danas nije smirio.

'S obzirom na to da su moje kćerke tinejdžerice željne svega i da sam im priuštila dosta toga, a željela bih još više, morala bih ponovo ući u Farmu. Glupo je da, kad vam neko pruži takvu priliku, odbijete. Ja sam zaradila određeni novac, ali trebala bih se tamo vratiti. Sigurno ne bih bila sretna na farmi, to nije nimalo ugodno iskustvo. Ne znam je li mi je gora pomisao na to da ću ponovo morati spavati na sjenu ili ići u poljski wc, ali... Starija Mia želi da na jesen u New York i morala bih ići na Farmu da bih joj to priuštila, ali s druge strane, svaka mi je sekunda s njom dragocjena', iskrena je Marina koja smatra da bi njezin ulazak za Firčija bio veliko iznenađenje jer misli da je on ugovorom tražio da ona ne uđe. Njih dvoje, kaže Marina, nikada nisu razriješili probleme.