ZALJUBLJEN I SRETAN

Marin Čilić uoči turnira u Japanu uživa u društvu omiljene pratnje

30.09.2018 u 16:42

Bionic
Reading

Jedan od naših najuspješnijih tenisača prvi je nositelj ATP turnira serije 500 u Tokiju, što će mu biti prvi nastup nakon što je u petak proslavio 30. rođendan. Marin Čilić rođendan često dočeka na dalekom istoku, pa je 2015. slavio u Shenzhenu, a 2014. u Pekingu, a vrijeme uoči novog turnira provodi sa suprugom Kristinom

Marin Čilić i njegova Kristina uživaju u šetnjama i zajedničkim trenutcima u Japanu. Sportaš se pohvalio na svojim profilima društvenih mreža gdje je objavio njihovu zajedničku fotografiju. 'Najdraža partnerica za putovanja. Istražujemo sve što Tokyo nudi', napisao je Marin pored fotografije na kojoj poziraju sretni i zagrljeni.

Par je par u braku od kraja travnja ove godine, a vjenčali su nakon osam godina veze. Od tada su gotovo stalno nerazdvojni. Za šetnju po ulicama Tokija prošetali su u ležernom izdanju. Lijepa psihologinja za tu je prigodu odjenula traperice i bijelu košulju, a preko ruke je prebacila crni sako dok se Marin se odlučio za sportsku varijantu - kratke hlače i majicu s kapuljačom.

Tenisač je u Tokiju u društvu supruge, obitelji i prijatelja prije nekoliko dana proslavio svoj 30. rođendan. Pored fotografije koju je objavio na Instagramu je poručio kako se nada još jednoj dobroj godini.

  • +6
Marin Čilić i Kristina Milković Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL