PREOKRET?

Marijanin otac: Slijedi pomirba s mužem

02.07.2011 u 17:15

Bionic
Reading

Ivo Kovačević, tata pobjednice 'Big Brothera' Marijane Čvrljak, tvrdi da su supružnici razgovarali dugo i lijepo te da još nisu donijeli odluku o razvodu, nego će pustiti da se glave ohlade, pa onda vidjeti kako i što dalje

U intervjuu današnjem Press Onlineu rekao je, između ostaloga, što misli o dvojici muškaraca iz ljubavnog trokuta u kojemu se našla njegova kći te istaknuo da Marijana ima punu podršku obitelji.

'Odmara se u krugu svoje obitelji i kćerkice Korine, s kojom se stalno igra', rekao je i dodao da će ona uvijek imati svoje mjesto u obiteljskom domu u Kninu, ali i da će poštovati njezinu odluku ako se poželi osamostaliti.

Za razliku od kćerina muža i braka u koji se, veli, ne želi petljati, o Nemešu nema najbolje mišljenje.
'S Nemešom sam se rukovao na finalnoj večeri i protiv njega nemam ništa. To što je on uradio nije potez pravog muškarca, već čovjeka bez karaktera. Sve što je imao za reći trebao je kazati Marijani u oči i tako na korektan način završiti ono što je započeo u kući. Vidjet ćemo koga će više boljeti sada nakon svega', uvjeren je Ivo Kovačević. Na kraju je dodao da se Marijana dobro drži nakon povratka u javnost jer je u svojoj glavi raščistila neke stvari i shvatila da ne treba slušati druge što govore.