NICOLE SCHERZINGER

Malo pretjerala sa zahvatima: Bivša djevojka Lewisa Hamiltona danas je neprepoznatljiva

12.09.2018 u 10:12

Bionic
Reading

Kada je bila na vrhuncu svoje slave i u vezi s vjerojatno najpoznatijim vozačem Formule 1, pjevačica Nicole Scherzinger redovito se nalazila na top listama najljepših žena svijeta. Čini se kako je u međuvremenu, kako joj je karijera krenula nizbrdo, utjehu pronašla u estetskim zahvatima, zbog kojih je danas neprepoznatljiva

Mnoga poznata lica iz svijeta filma i glazbe prisustvovala su humanitarnoj akciji organiziranoj u Londonu, javljajući se na telefone. Ipak, mnogima je za oko zapela crnka duge kose u poderanim trapericama, s crvenom majicom i iste boje ružem za usne, koja je samouvjereno pozirala pred okupljenim fotografima.

  • +12
Nicole Scherzinger Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Po njezinu poziranju dalo se zaključiti kako itekako dobro zna sva pravila showbiza, no rijetki su u njoj prepoznali nekadašnju pjevačicu Pussycat Dollsa i bivšu djevojku vozača Formule 1 Lewisa Hamiltona, Nicole Scherzinger. Nekada izrazito atraktivna pjevačica danas je gotovo neprepoznatljiva zbog mnogobrojnih estetskih zahvata na licu.

Iako joj se mora priznati da je atraktivna, bez promjena na licu bila je puno ljepša, a takvog su mišljenja i njezini mnogobrojni obožavatelji.

NICOLE SCHERZINGER

Samo za njegove oči: Atraktivna pjevačica ne može odoljeti čarima 13 godina mlađeg dečka

Pogledaj galeriju

Inače, 40-godišnja Nicole navodno bi uskoro trebala stati pred oltar s 27-godišnjim bugarskim tenisačem Grigorom Dimitrovim, s kojim je ljeto provela krstareći Mediteranom na luksuznoj jahti.

Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia