MANJE JE VIŠE

Malo kome polazi za rukom oduševiti povratkom na posao kao njoj

03.11.2017 u 21:19

Bionic
Reading

Sportska novinarka HRT-a Mirta Šurjak objavila je na Instagramu selfie s tribina splitske ljepotice, a fotografija na kojoj lijepa novinarka nije u pretjerano izazovnom izdanju izazvala je oduševljenje njezinih pratitelja

U odnosu na nedavno objavljenu fotografiju iz Monaca, na kojoj Mirta pokazuje zavidnu figuru u uskoj haljinici, fotografija s Poljuda svidjela se gotovo 50 posto više Mirtinih pratitelja.

Ova pomalo čudna situacija još je neobičnija kad znamo da je u Monacu Mirta uživala u svom slobodnom vremenu, pa je neobično da njezine obožavatelje vesele Mirtine radne obaveze.

No prisjetimo li se da je Mirta dugo vremena izbivala iz javnosti, kao i da je značajno prorijedila objavljivanje svojih privatnih fotografija na društvenim mrežama, postaje jasno da su obožavatelji oduševljeni ne toliko Mirtinom slikom, kao činjenicom da se vratila na posao.

Back at work📹📹👊🏻👊🏻🔴🔵

Objavu dijeli Mirta (@mirta.surjak1)

Kad ih već uskraćuje objavama fotografija na društvenim mrežama, da je barem mogu gledati na televizoru.

Povratak sportske novinarke pozdravio je podužim ljubavnim postom njezin vjerni pratitelj gentlman.988, a iako je većina poruka bila u sličnom tonu, ima i onih koji brinu za mišljenje konkurentske firme onoj čiju je majicu Mirta obukla, kao i onih koju zanimaju Mirtine rodbinske veze.

  • +4
Mirta Šurjak Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL