PONOSNI OTAC

Malena Aurora najveća je ljubav Marcela Brozovića

20.10.2017 u 14:58

Bionic
Reading

U proljeće ove godine rodila se kći nogometaša Intera Marcela Brozovića. Baš kakvo je bilo vjenčanje njega i dugogodišnje djevojke Silvije Lihtar, prošle godine na sam Badnjak, tako je i rođenje prošlo u tajnosti, a sada je novopečeni otac svijetu pokazao svoju djevojčicu

Baš kako je njihov obred vjenčanja prošao gotovo u tajnosti, prošle godine na sam Badnjak, isto je bilo i s rođenjem njihova prva djeteta - djevojčice Aurore.

🌍❤️

A post shared by Super]Kralj[tata]BroZ (@marcelo_brozovic) on

Nogometaš Intera, 24-godišnji Marcelo Brozović i njegova supruga Silvija ovog proljeća postali su ponosni roditelji djevojčice, a tek je ovih dana na Instagramu Brozović s obožavateljima podijelio fotografije svoje princeze.

Silvija Lihtar i Marcelo Brozović vjenčali su se nakon četiri godine veze u matičnom uredu u Velikoj Gorici, pred dvadesetak svjedoka, a sam obred sklapanja građanskog braka trajao je tek 12 minuta. Silvija je za svoje vjenčanje nosila elegantnu vjenčanicu s pozlaćenim detaljima, koja nije mogla prikriti već poveći trudnički trbuščić.

A❤️

A post shared by Super]Kralj[tata]BroZ (@marcelo_brozovic) on

Tročlana obitelj živi u Milanu, u kojem Brozović igra za Inter. Rođenje kćeri obilježio je na najbolji mogući način - zgoditkom za Inter, nakon čega je gol proslavio prstom u ustima, aludirajući na bebu te je zanjihao imaginarno dijete u rukama zajedno sa suigračem Ivanom Perišićem.

💑

A post shared by Super]Kralj[tata]BroZ (@marcelo_brozovic) on

  • +5
Marcelo Brozović Izvor: Profimedia / Autor: Nicolo Campo/Pacific Press/Alamy Live News