U SIJEČNJU JE PROSLAVIO 1. ROĐENDAN

Majčinstvo joj itekako godi: Janica Kostelić pred kamerama progovorila o sinu Oskaru

03.03.2020 u 23:10

Bionic
Reading

Otkako je prije godinu dana rodila svoje prvo dijete, sinčića kojem je nadjenula ime Oskar, naša najbolja sportašica svih vremena povukla se iz javnog života. Ipak, veliki uspjeh skijaša Filipa Zubčića nije mogao proći a da se na njega ne osvrne Janica Kostelić, koja je u intervjuu za HRT progovorila i o svom sinu

Da joj majčinstvo itekako godi, bilo je vidljivo već iz prvog pogleda na male ekrane. Janica Kostelić, nakon podužeg izbivanja iz javnosti, dala je intervju za HRT, a osim o skijanju, kratko s osvrnula i na svoj novi život, točnije sina Oskara koji je u s prvim danom siječnja 2020. godine proslavio i svoj prvi rođendan.

'Mali Oskar još nije bio na skijama. Ima vremena. Neka se dijete zabavlja dječjim radostima koje priliče njegovoj dobi', rekla je Janica Kostelić i istaknula kako je super biti majka te da u toj ulozi uživa.

  • +4
Janica Kostelić Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Inače, da je Janica trudna doznalo se kada je ona već bila u visokom stupnju trudnoće, a kako će se zvati njezin sin otkrila je novinarima ispred Banskih dvora uoči sjednice vlade u listopadu 2018. godine, u doba kada je još radila kao državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport.

'Zvat će se Oskar, a nije važno hoće li se baviti skijanjem ili politikom', rekla je tada. Iako su se mnogi nadali kako će roditi na svoj rođendan, koji je 5. siječnja, maleni Oskar stigao je na samu Novu godinu 2019. i to carskim rezom u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.