RODILA SINA

Dvostruko slavlje u slavnoj obitelji Kostelić: Janica na Novu godinu postala majka

01.01.2019 u 12:44

Bionic
Reading

Naša najuspješnija skijašica i jedna od najboljih sportašica svih vremena teško da je mogla zamisliti bolji početak godine. Janica Kostelić 1. siječnja 2019. postala je majka

Kako od izvora bliskih obitelji doznaje Story, Janica je carskim rezom rodila sina u Petrovoj bolnici u Zagrebu.

Spol Janičiniog prvog djeteta poznat je od ranije, jer je naša proslavljena skijašica, a danas državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport, već otkrila kako će se dijete zvati.

'Zvat će se Oscar, a nije važno hoće li se baviti skijanjem ili politikom', rekla je Janica novinarima ispred Banskih dvora uoči sjednice Vlade u listopadu, a tom je prilikom dobro raspoložena otkrila i kako je s trudnoćom sve u redu.

Na lijevoj ruci uočen je tada i prsten, za koji se pretpostavlja da je zaručnički, no o ocu svog prvog djeteta Janica nije željela tada govoriti.

SRETNA I NASMIJANA

Trudnoća joj pristaje: Janica Kostelić u crvenoj haljini napokon pokazala trbuščić

Pogledaj galeriju

Za termin poroda znalo se da pada oko Janičinog rođendana 5. siječnja, no maleni je Oscar odlučio svojoj mami osim najljepši rođendanski, postati i najljlepši novogodišnji poklon dosad.

Dolasku prinove jako su se razveselili Janičini roditelji, proslavljeni skijaški trener Ante Kostelić i majka Marica, kojima je maleni Oscar treći unuk.

  • +6
Janica Kostelić s nećakom, sinom njezinog brata Ivice Kostelića Izvor: Profimedia / Autor: Igor Kralj/PIXSELL