jednostavno blista

Naša bivša misica u glamuroznom izdanju dva mjeseca prije poroda

20.06.2017 u 11:08

Bionic
Reading

Zgodnu Šibenčanku koja se prije nekoliko tjedana udala za svog dugogodišnjem dečka, poduzetnika Andriju Kevića, posljednjih dana viđamo u svečanim izdanjima, gdje do izražaja dolazi njezin trudnički trbuh

Nakon što je zablistala u otmjenoj čipkastoj haljini na dan svog vjenčanja u rodnom Šibeniku, nekadašnja misica Maja Cvjetković ponosno je pokazala kako njezina djevojčica koja bi na svijet trebala doći za otprilike dva mjeseca, svakim danom sve više raste.

Mr. & Mrs. Kevic ❤️ #mylove

A post shared by Maja Cvjetkovic Kevic (@majacvjetkovic) on

Tako je oduševila i sve prisutne na sinoć održanom izboru za Miss Šibensko-kninske županije u hotelu Punta u Vodicama. U crnoj, uskoj, dugoj haljini ukrašenoj šljokicama, naglasila je svoju trudnoću, ali i pokazala da je još uvijek u izuzetnoj formi. Veliki prorez na haljini otkrivao je njezine vitke i duge noge, a sreću i osmijeh s lica nije skidala.

Maja Cvjetković trudnica Izvor: Cropix / Autor: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

Lijepa Maja koja je i sama nekoć sudjelovala na takvim izborima, neko je vrijeme živjela na relaciji Zagreb-Šibenik, ali budući da je sada već u visokom stupnju trudnoće, usporila je tempo te uglavnom boravi s obitelji u Šibeniku.

Baka & dida 💑❤️ #myfamily #grandmother #grandfather #love #happy

A post shared by Maja Cvjetkovic Kevic (@majacvjetkovic) on

Uživa pritom i u društvu svoje prijateljice Matee Franić, djevojke sportskog novinara Brune Kovačevića. Dvije ljepotice tako su prije nekoliko dana skupa večerale, a 30-godišnja bivša misica i za tu je prigodu odjenula dugu večernju haljinu, ovoga puta u crvenoj boji.

Nas 3 👩‍❤️‍👩👩‍👧❤️ #dinner #partynight #pregnantlife #7monthspregnant

A post shared by Maja Cvjetkovic Kevic (@majacvjetkovic) on

Vjerujemo da lijepa trudnica i njezin suprug Andrija Kević s nestrpljenjem iščekuju malenu djevojčicu koja će biti kruna njihove višegodišnje ljubavi.