MADONNA

Kraljica popa pod liječničkom skrbi; zbog narušenog zdravlja odgodila turneju

28.06.2023 u 23:19

Bionic
Reading

Nakon što se razboljela i nekoliko dana provela na intenzivnoj njezi, 64- godišnja kraljica popa odlučila je odgoditi glazbenu turneju 'Celebration'

U izjavi njezinog menadžera Guya Osearyja stoji: 'U subotu, 24. lipnja, Madonna je dobila ozbiljnu bakterijsku infekciju koja je dovela do nekoliko dana boravka na intenzivnoj njezi. Zdravstveno stanje joj se popravlja, no još uvijek je pod liječničkom skrbi te se očekuje potpuni oporavak.

U ovom trenutku morat ćemo pauzirati sve obveze, što uključuje i turneju. Podijelit ćemo s vama više detalja čim ih budemo imali, uključujući novi datum početka turneje i odgođene nastupe',

Zvijezda (64) trebala je započeti svoju turneju 'Celebration' 15. srpnja i doći u London na četiri noći od 14. listopada.

  • +10
Madonna Izvor: Profimedia / Autor: B4859 / Avalon / Profimedia

Prije Madonne, glazbena diva Celine Dion oprostila se od glazbene turneje zbog narušenog zdravstvenog stanja. Prošle godine obznanila da joj je dijagnosticiran sindrom ukočene osobe, koji uzrokuje nekontroliranu zategnutost mišića. Zbog nastavka liječenja, s velikim žaljenjem krajem svibnja objavila je da otkazuje sve preostale koncerte svjetske turneje 'Courage', koji su se trebali održati tijekom 2023. i 2024. godine.

  • +3
Celine Dion Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE